fredag 23 januari 2009

Taxen Max,s kontaktannonsFinnes, snäll och stark, omtänksam och ödmjuk. Duktig på att spåra och skälla, söker färgstark och ömsint hona för trevliga stunder. Kanske kan vi dela matskålar i vår? Svar till Max den store

10 kommentarer:

Anonym sa...

hehe... taxen max är så söt så<3 puss ida

Fröken Elsa sa...

Fin taxkille. Hoppas han får många svar på sin kontaktannons :)

kristina sa...

Det blir svårt att matcha honom förstås! Men kanske att en liten tik dyker upp?

Krumelur sa...

Hej! Menar du länka till sidorna som man vill skicka vidare till?? I så fall så markerar du namnet i inlägget och har kopierat deras adress så den finns i din ctrl+v. Sen klickar du i verktygsfältet där det ser ut som en kedjelänk eller ett domustecken ungefär är blått och då kommer det upp en ruta där du klistrar in bloggadressen som du kopierat och trycker på klar eller ok (kommer inte ihåg exakt vad det står). Sen kommer du i inlägget se en html-kod, ändra inte i den, när du sen publicerar inlägget så är det en länk där... hoppas du hängde med!! Trevlig kväll!!

Krumelur sa...

fresten vilken söt tax!!

Musseblomman sa...

Vilken söt tax.. Jag såg nån liknande på en blogg, (kommer nu inte ihåg var) och tänkte att en sån ska jag göra nån gång. Den var stickad, men din virkade är ju supersöt.
Tack för kommentaren om benvärmaren. Ja visst är mönstret snyggt. Att sticka benvärmare tar ju lite längre tid än sockor eller pulsvärmare, men dom blir mysiga..

Ha de så bra o lycka till med vad nu tänker göra.. ;)

Soili sa...

Ang pomatomus stickningen så har jag inga tips men jag delade upp maskorna på 4 stickor(gillar inte att sticka på 3 stickor)det underlättade för mej i allafall.Jag körde fast ibland när man skulle börja på en "ny våg"men det berodde nog på att jag läste mönstret lite slarvigt.Min stickengelska är inte den bästa.
Lycka till med din Pomatomus

Annas Alster sa...

Hej! Kul att du har köpt en nål. Jag har bara använt Kerstin Jönssons bok, den var toppenbra! verkligen inspirerande och ganska så lätt att förstå. Det finns ju enklare och svårare mönster i hennes bok, jag har inte testat de svåraste, men det finns många som går bra för nybörjare. Lycka till!

Musseblomman sa...

Om du kikar in hos mej så har jag nåt till dej. ;)
Ha en bra dag
Elisabeth

Anonym sa...

hej svejs..har en lysande kandidat till Max. Hon heter Vilma och har 4 långa ben å yvig svans. Hennes intressen är långa promenader, bus, matte och lill-husse, mat, sova och söta hundpojkar. Hon väntar ivrigt med viftande svans på svar många hundpussar...