måndag 13 april 2009

Inga ufo

Nu vet jag hur man ursäktar att man vill sticka raggisar i vårvärmen, man stickar givetvis tunna sockar med mönster, de här var så kul och mönstret blir så fint trots att det var enkelt.
Yngsta sonens svärmor hade hittat min blogg och långstrumporna jag gjort tidigare, Varsågod Du får dom bara för att du tycker om min son och är snäll mot honom. Det är så härligt med våra ungar, de är så underbara tillsammans.

Pulsklubbens marsmönster, äntligen. Och jag vill inte göra om dem


4 kommentarer:

Pixi sa...

Oj vad flitig du vart!!! Jag gör ju oxå långstrumpor men aldrig mer i tunt garn..sak testa med tjockare..Jo det e bra att hitta ursäkter!! Kanske att om man stickar raggissar nu så slipper man stressa inför hösten!!Tihi!! Hoppas påsken vart bra! Kraam =)

Eva sa...

Jag gillar att sticka sockar,så är det bara.
man behöver ju inte sticka i racer fart i höst då*ler*
Tack för mailet jag fick av dej.dom ser jätte fina ut,står på min;ska göra lista nu.
Hoppas du haft en bra Påsk,Här tinar snön med fart nu "tack och lov",baksidan är att det är blött o skitigt,har fått sätta upp en grind t TVrummet så inte Domino springer dit på engång vi kommer in...
Kramelikram från Jämtland !

Veronica Tingvall sa...

Härligt jobbat! Jag älskar också dina sockor. Jag ska nog göra mig ett par i framtiden.
Kram/Veronica

kristina sa...

Är det något fel på att sticka sockor på våren? Jag visste inte det. Hur skall man annars få fina strumpor till hösten ...och vad skall man göra som mellanprojekt, som inte tar så mycket tid och tankar? Sockor är toppen!