onsdag 28 oktober 2009

Kort datum

Vi stannade till vid en mataffär vi aldrig brukar handla i och tänk de hade en garnhylla. Himla trevlig affär.. de hade även en fyndlåda, är inte prislappen underbar?
Denna bok fyndade jag på Lidl för 49:-, väl värd pengarna som inspirationskälla. Fina bilder och tydliga förklaringar av olika mönster, kul att ha.

18 kommentarer:

svartanova sa...

Visst är det roligt när man kan fynda så fint garn och roliga böcker på något oväntade ställen? Underbar färgblandning på garnet! :)

Rosenvante sa...

Du det var inte dåligt. Ibland har man tur också och det var ju jättefint garn, med en härligt färgblandningin. Bokpriset är ju helt perfek.

ÄNGLASTINA sa...

Vilka fynd.Missade att köra till Lidl.Garnet ser härligt ut.

Eva sa...

Inga dåliga inköp !
Halva priset på garn o en bra att ha bok !
Det var nog meningen att du skulle in på den affären......

Soili sa...

Du har verkliget tur som....jag vet inte vad...
Den där boken ser verkligen ut som ett riktigt fynd.Inspirationsböcker kan man aldrig få för många av.Garnet ser också fint ut.

Mia stickar sa...

Det år alltid kul att få lära sig nåt nytt! Måste nog kolla mina garner om det finns nåt bästföredatum.....

Fröken Elsa sa...

Alltid kul när man fyndar:) Tack för tipset om boken. Jag kan ju inte sticka, men man kanske även kan få lite virkinspiration.

Johanna sa...

pussade lite på dina sköningar idag!
dem undrade vad jag gjorde där så hälsade lite på dem=)
Tack så mkt för lånet!
Kram

Ninni sa...

Beroendeframkallande minst sagt :) Vilken fin bok du fyndat. Perfekt med såna. Åh har du också köpt boken. Första gången jag virkade något ur den så gjorde jag katten. Jag sa att jag kommer aldrig mer virka något ur denna boken. Var inte förberedd på att den färdiga figuren skulle va så stor men sen ändrade jag mig efter ett tag och kände att det är fint när det blir något stort och användbart och inte bara massa små grejer. Hoppas du hittar något mönster som du gillar och testar på. Tycker det är kul med alla detaljer man gör. De blir levande :) Nu ska jag sova. Hade gärna virkat lite men det får bli en annan dag.

Emma sa...

Måste fråga var har du har hittat boken (Matthandlare Olssons död av Karin Wahlberg) som ljudbok? Överallt jag tittar så är den inte utkommen ännu...

Ilkka sa...

Åh, varför finns inte Lidl här i Umeå? Den boken är ju perfekt och för ett sånt pris!

Sofia-Sobeide sa...

Det går väldigt bra med valpen. Hon är väldigt lugn och sover gott på nätterna, hon kissar heller inte inne! :D En mycket konstig valp. De var bara tre valpar i kullen så de har fått komma ut och kissa ganska ofta tror jag. Hon var den vildaste valpen i kullen men hos oss sover hon bara och har ett par vildare utbrott/dygn... Jag hoppas att hon blir lite vildare när hon varit här en tid:)

svartanova sa...

Tack för din fina kommentar hos mig!
Ha en skön torsdag!
Kram

Kattis sa...

Oh vilket härligt garn och och vilken härlig bok! Lidl kanske får sig ett besök av mig med... :)

Linda sa...

Vilken tur med garn och bok! :) Tack för muddberömmet!

Ullfull sa...

Oj vilket kap Du gjort! O vá fina saker Du gör!

Mia sa...

Underbart! Jag har oxå fyndat idag, du får se när jag får tillbaka batterierna till kameran som Ida lånar nu. Det är spännande med nya mönster. Kramar

metamorphosis sa...

Bara att sätta igång och sticka med det där garnet nu då, innan det blir dåligt!? ;-)

Jättefina halvvantar här ovan också. Blir sugen att sticka sånna jag med...