söndag 7 november 2010

Symässan i Älvsjö

Det är svårt att sätta ord på alla intryck och upplevelser man har en sån här helg, och jag tycker man glömmer bort kameran också. Jag och min stickvän har alltså varit iväg på symässan i Älvsjö och underbart är det minsta, vi passade på att delta i en hel del workshops som anordnades, här är det Johanna som lär oss designa egna vantmönster, Stickas org. ordnade kurs i magic loop och flätstickning utan flätsticka som vi också var med på,
Men det är ju framförallt mötena med andra man bär med sig mest, Jag träffade Marita från Maritas maskor som vi tillbringade en hel del tid med och hon var precis lika söt och trevlig i verkligheten som hon är på sin blogg, det är en annorlunda känsla när man får träffa sina "låtsaskompisar"(nästan alla sa, så där trodde jag inte du såg ut...) alla underbara tjejer från sticka, och inte minst Tant kofta, vacker som en nyponros, jag kan inte nämna alla men jag har inte glömt er, så trevligt vi hade, jag hann inte ens handla....
Sista 20 min sa jag till min stickvän, vi ska ju snart åka, vi måste ju handla också!!!
Lite hann jag få med hem men det gör inte ett dugg, Tjejer!!! vi ses nästa mässa i februari igen
Må gott


17 kommentarer:

Helena sa...

Vad roligt att träffa bloggamnen, att se personerna bak. Vilka vantar, hjälp för ett mönster! Vilken mässa är det i februari?

Tant Kofta sa...

Så roligt att träffa dig!
Vacker som en nyponros, det har aldrig någon sagt förut. tack tack för det.

Call design sa...

Vilken härlig dag!

miaring sa...

Inte hinna handla...jag har väl aldrig hört på maken till mässa!?

Millan M sa...

Känner att jag varit på fel ställe i helgen...Vill oxå vara på mässa! Verkar som helgen varit kanon!!!!

jojohanna sa...

Åhh, önskar att jag också kunde vara där! Hantverks-heaven...Roligt med workshops och möten. Jag åker ner på mässa nästa helg, då är det mer motion än mouliné, ska nämligen på hälsomässa.

Anette sa...

Hur kan man glömma att handla?????

Margita sa...

Lyckliga du som varit på mässan mina höftoperationer gör att jag får avstå. Jag hller med dig om mönstret jag förärar alla nyfödda i släkten med dessa sockor.

Rosenvante sa...

Nästa gång ska jag väl också kunna gå hoppas jag. Jädrans så kul det lät att ni träffades. Missade ju det hela med nån timma bara. Men det så klart, jag hade ju annat mys mig för. :)

Pixi sa...

Ohh vad det lät skoj!!!=)

EvaL8 sa...

Vi ses i februari.!? Kanske är vi där samma dag då.

Samtal från min trädgård sa...

Men, men....då har vi ju suttit vid samma bord utan att veta om varandra! Vi var på samma workshops i alla fall!
Och vi hade lika kul.

buskattungen sa...

Tyckte mycket om din blogg och har länkat den på min egen, även lånade en bild.
Ha det gott!

Maria sa...

Det måste vara jättehärligt att få besöka symässan, se alla utbud, delta i workshops och träffa bloggvänner! Jag hoppas kunna åka någon gång också. Ha det gott med dina nyinköpta saker!

Stick-kine sa...

Hade fullt upp att göra i helgen så jag kunde inte komma till Älvsjö i år - men nästa!!! Ser fram emot det!

Mia sa...

Tack för en underbar dag, även att vi inte hann köpa så mycket som vi tänkte men det blir fler gånger vi åker, detta är ju ett måste nu! Jag är precis slut idag, varit på stickcafe idag oxå, berättar om det när vi träffas... Ses väl på onsdag?

Mia stickar sa...

Å vad jag hade velat vara där, alla workshops, alla möten, tänk bara att ha fått träffa dig, kan inte tänka mig annat än att du är vacker som en nyponros du också! Nån gång kanske jag kommer mig dit!