onsdag 8 juni 2011

Sjal och oväntat besök

Jag blev så nöjd, blandat av flera olika mönster blev den precis som jag ville ha, men jag skulle vilja göra den i ett tunnare garn så den blir lagom att ha om halsen, stickor 3 el.3.5 kanske. Någon som har ett bra förslag på lämpligt garn?
Vad bjuder man på när man får oväntat besök? Äpplebitar?, Jag hade andan i halsen i alla fall, tror inte jag andades under hela detta magiska ögonblick, så glad över att jag hade kameran om halsen.
Lika snabbt var det över, de försvann både osynligt och spårlöst men det var verkligen magiskt.

18 kommentarer:

Renée sa...

Maj gadd! Hade pinkat i brallan om jag hade sett sådana svin! Fast du hade nog tur som såg dom, de är visst skygga så in i vassen! Snygg sjal, snygg som fasen!

Pernilla sa...

De är ju rätt söta när de är så små.

4U2! sa...

Jag skulle blivit rätt rädd jag! :)

Anette sa...

Vilken snygg sjal! Jag fattar inte hur det är möjligt att "hitta på" ett eget blandmönster. Du säljer möjligtvis inte dina fina sjalmönster? Jag är verkligen en seriös spekulant!

Anonym sa...

Åååå, jag gillar grisar - tama och vilda. Det ser ut som en av dem har tamgrispåbrå. Är den inte ljus? Lite linderrödsvin...
Sjalen är super!
/Frisky Frog

Anonym sa...

Sjalen blev jättefin! Ifall du får nåt mer oväntat besök kan jag tipsa om melon, det gillar iallafall tamsvin! Har du inte melon så duger det ganska bra med almök!
Miastickar

Smycka sa...

Vilken fin sjal! Underbar! Söta små nassar. =o) Grignasco eller vad det heter brukar vara bra till sjalstickning. Har tyvärr inte kommit dit än. Har garnet men inte funnit vad jag vill göra med den än. Finns hos Garnkorgen tror jag det var. Mjukt och gosigt. ;)

Eva sa...

wow ! vilken snygg sjal !!!!!

så söta de svinen är som små. Här slipper vi de gynnarna men vi har andra ist
Ja du när min älste tog studenten så grinade jag bort all maskara,så det blir vattenfast el omålat om tre år.

Cecilia sa...

Jättefin sjal!
Härligt med naturens överraskningar; djuren som bara finns där och plötsligt visar sig.

Pixi sa...

Det var tur du slapp se mamman då ,för det har jag hört att då är det inget rart besök längre,hehe..Sjalen blev jättegrann,kan hålla med om Grignassco nåt med baby,är ju merinoull och ganska tunt,gjorde 2 babyspetskoftor i det ,väldigt behagligt o vackert o sen till knäbäckshusen..Du är så välkommen och då är det klart att jag visar dej detta fridfulla ställe,kram =)

Pysselmajorna sa...

Vilken fin sjal!! Du e verkligen duktig. De e alltid kul med besök särskilt när de e så små o söta :)

Mia sa...

Snygg sjal, kanske vi behöver åka på en tripp och kolla in vad de har i garnaffären;)Ses på lördag, kan vi höras imorgon kväll? Puss o kram

Maritas Maskor sa...

Gud vad gulliga!!! Vilken tur du har som har fått se såna små!
Hemma på vår väg, så har jag bara fått se farsan Baloo själv springa över. Han var inte riktigt så söt och rätt stor....
Sjalen är jättefin!! Jag tycker den ser ganska tunn ut, men kanske du skulle prova med Drops nya garn Lace? Jag har köpt en härva, men inte provstickat än. Det är supertunnt.
Ha en jätteskön helg!

Christel Wijk sa...

Sjalen är superfin. Gud så söta små vildsvin, kul att få dem på bild.

mosteringalisa sa...

Vilken vacker sjal!
Du är modig du,hade jag träffat på dom där...ja då hade jag lagt benen på ryggen...

iza sa...

sjalen ar jattefin :):):)Halsningar fran Polen :) Iza

svartanova sa...

vilken omtumlande tid för dig, att förlora sina trofasta fyrfota vänner, att sonen är borta och att dottern blivit så stor. men att du bara är drygt 40 och har hunnit så mycket är imponerande! Stor kram till dig!

Szydełkowe czary-mary sa...

Fantastyczna chusta .BRAVO !!!!!!!!!!!