fredag 8 juli 2011

Ligga med Mr Snygg...

Hur kan man skriva en låt, Eric Amarillo, om vill du ligga med mig nu...Dessutom en låt som spelas ideligen på radion och som fastnar i huvudet och dessutom är trallvänlig?
-Vill du ligga med mig nu, om sanningen ska fram tralala här är det allsång. Behöver jag egentligen skriva mer? Är inte scenariot redan klart...Jag stod i köket på jobbet och skulle värma min exklusiva matlåda (makaroner) det var en bra dag och jag var ensam..sjöng lite för mig själv..vill du ligga med mig...jag kände honom innan han ens sa något, när han öppnade munnen kände jag hans andedräkt i nacken och han säger..det skulle jag gärna......MR SNYGG!!!!!Jag rodnar så pass att jag lovar det finns inte en endaste ljus fläck på hela mig, VA!!! Gamla toka! -men rodnar du, säger han och nu känner jag hans andedräkt möta min (fan, varför åt jag vitlök igår) nähä säger jag och kämpar febrilt för att hitta fattningen och få ordning på kärringen, jag är bara en sån där klimakteriekossa!!!!! Hur kan man säga en sån sak??-Inte då, säger han då..det är du alldeles för ung för...vet ni vad jag säger då? Jag försöker börja skoja och bli den överlägsna och säger lite utmanande -åh vännen, så snäll du är, vet du hur mycket jag tycker om dig? Hans blick har vid det här laget nålat fast mig mot väggen och jag känner mig fångad i en fälla när han säger -vi kan ju ta reda på det.....Ridå, toka, ge mig ett isbad, rädda mig, gör nåt, kom nån snälla..usch dessa klimakteriesvallningar gör mig galen!!! Nåt annat kan det väl inte vara?

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Nej, självklart inte. :)

Cecilia sa...

Nejdå, men tänk så olägligt de kan komma! :-D

Anonym sa...

Nä, nä det var inte några svallningar inte.
Din toka, sug åt dig av komplimangerna vettja. I vår ålder (ja, du och jag är lika gamla) duggar dem ju inte precis tätt. Flirta får man väl, eller?
Och varför jobbar inte Mr Snygg på min arbetsplats...
Kram
/Frisky Frog

Stickfarmor sa...

Den låten har jag inte hört. Den måste jag lyssna på. Mr Snygg kom verkligen lägligt ; )

Astrid sa...

Jag är så vansinnigt nyfiken på den där Mr Snygg!!
Har inte heller hört den låten...

Smycka sa...

*skrattar* Du är ju underbar! =oD

Maya sa...

Har också råkat nynna på den låten vid helt fel tillfällen :) det är farligt! Om Mr snygg säger jag bara hopp på honom! :)

nattugglan sa...

oj haha ja du skulle ha sagt jaaa de kan vi..så skulle du ha sett hur mycke han skulle ha rodnat... Jag sjunger oxå med i låten..tycker den är ganska så bra faktiskt..först så tänkte jag att va??? men sen har man ju hört den hundraelva ggr...jag låna din bild av den fina damen...kan behöva ha den nångång..om det va ok...

Anonym sa...

Oh jag känner numera igen mig i dig och Mr Snygg - jag har hittat en till mig med, som tur är inte på jobbet (-: Då skulle jag vara tokröd om kinderna jämt!!!
Din Mr Snygg verkar till att vara urgo!
Kram