fredag 16 september 2011

Bra och dåliga affärer

I våras hittade jag det här mönstret på Ravelry, tyvärr var deras konto spärrat så mönstret gick inte att köpa därifrån, jag hittade däremot deras hemsida och skickade iväg ett trevligt mail med en förfrågan om det gick att få köpa mönstret, jag fick svar där de bad om att få återkomma pga flytt, när jag nu i Augusti fortfarande inget hört försökte jag få kontakt igen, 6 mail på lika många veckor och inte ens ett svar, fy så nonchalant, jag hade absolut accepterat ett nej bara jag hade fått svar. Vilken himla tur att man har så fantastiska bloggvänner som utan minsta bekymmer ställer upp och åker till affären och handlar det åt mig och skickar det på posten. Tusen tack till Linda på bloggen ulliga gulliga färgglada,
Skillnad när man hittar en affär som är kundvänlig, då kan det gärna bli lite extra i korgen, för det är jag ju värd, Detta fyndade jag i en liten garnbutik i Vimmerby, en otroligt kunnig ägare som tom hade en liten läshörna för männen. Sen hittade jag nästa utmaning..

13 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Vilken massa inköp!! Ser kul ut alltihopa!
Boken om tvåändsstickning har jag inte sett förut. Lycka till!!
Förresten har jag och syster bokat buss till Syfestivalen. Ska du åka?

Anonym sa...

Den dr läshörnan för män lät inte dumt! Synd det är så längt till Vimmerby!
Miastickar

Margita sa...

Boken är underbar mössan på omslaget har jag stickat den är jätteskön att använda

Smycka sa...

Himla snällt av Linda! Sådana kompisar växer inte på träd! Känner att det är lite farligt att gå in i kundvänliga affärer. *hehe* Blir lätt så dyrt! Himla fina saker du hittade! Ska bli intressant att se vad du hittar på med dem. =o)

Annika GW sa...

Ja det är verkligen viktigt med kundvänliga affärer! Trevligt bemötande gör ju att man återkommer! Roligt när man fyndar o hittar fina garner! Då vill man med en gång skapa något nytt! / Annika

Mia sa...

Den boken lägger jag beslag på när jag kommer till dej, haha! Underbart! Ses snart, puss

Assi sa...

Ååå nej, du kommer att bli fast i Tvåändsträsket.....;)
Assi

Susilull sa...

Så snällt och skicka dig mönstret du förgäves försökt få tag på!! Lycka till med tvåändsstickning! Jag har också en bok med förklaring och mönster i, men det hjälpte inte - inte blir det några tvåändiga projekt hos mej, ack nej...

Ha en skön helg!

Anonym sa...

Jag har hört fler som tyvärr har samma erfarenhet som du av Helylle.
Hur går det med dieten? Själv testade jag Chaimbridge för några år sedan. Vansinnigt tråkigt, men vilken energi jag hade! Jag bakade både bröd och kakor i mängder, lagade fantastiska middagar åt övriga familjemedlemmar, städe varenda vrå av huset och for fram i 110 hela dagarna. Men, som sagt - vansinningt tråkigt.
Ha det gott!
/Frisky Frog

mosteringalisa sa...

Tvåändsstickning skulle jag också vilja prova,men vet inte om jag reder ut det med hjälp av en bok.Vill helst gå en kurs,men inte hittat någon.
Men om du klarar av det med bokens hjälp så kanke jag får köpa en sån. :-)

Pixi sa...

Vad bra att du hittade någon som kunde ordna det till dej , trist att jag inte kunde vara mer till hjälp , en annan gång kanske! Kram rkam =)

Eva sa...

DEt är väl därför jag inte hört nått från dom heller:(

Linda sa...

Tack själv, det var trevligt med en Helylletur! :) Vilken massa andra spännande nystan du köpt, tvåändsstickningsboken är väldigt trevlig. Jag har den inte själv men har lånat den på biblioteket för ett tag sedan.