måndag 5 december 2011

Sticknytt

Har ju inte hunnit med att visa alla godsaker jag köpte på mässan, testade ett garn jag inte provat innan och sockarna blir så fluffiga och mjuka, kommer bli riktiga favoriter,
men det bästa av allt! Fyrkantiga stickor!!! Jag var skeptisk men samtidigt väldans nyfiken, är så himla glad att jag testade. Har än så länga bara stickat sockar och vantar med dom men så trevliga att sticka med och så mycket jämnare stickning. Ett hett julklappstips alltså
Ha det gott

10 kommentarer:

4U2 sa...

Men vad bra att få veta att stickorna är bra, varit nyfiken! Fina skapelser!

Rosenvante sa...

Jag har funderat över de där stickorna, men har väl inte heller varit så aktiv att leta, men om du tycker det blir jämnare o finare samt att det är behagligt att hålla i dem, då kanske man ska försöka få tag på dem. Tack för tipset.
Måste bara säga att jisses vilket parti med tofflor du gjort. Härligt med lite flärd, men vad har du använt för garn?

Renée sa...

Sådana stickor vore lite kul, än finns de väl inte som rundstickor antar jag... Kan ju inte sticka en maska med vanliga stickor. Häftiga flufftofflor du har hittat på, så häftiga! Ha nu en skön jul med djur och man (om det är Mr. Snygg eller någon annan kvittar, bara det är en man ;-)).

Anonym sa...

Har aldrig sett det garnet men bara namnet antyder ju en del......
HAr sett de fyrkantiga stickorna till salu men aldrg provat, nu kanske man måste det!
Miastickar

Maritas Maskor sa...

Sockarna ser jättegosiga ut! De blir nog finfina att stoppa ner fötterna i :)
Kul att du gillade de fyrkantiga stickorna. Jag har inte provat dem än, så jag tillhör fortfarande de misstänksamma.... :)

Cecilia sa...

Jag gillar också de fyrkantiga stickorna men visst är det konstigt att det blir jämnare?!
Härligt med fluffiga, värmande skydd till de kära fötterna! Är de och huvudet varma så tål man ganska mycket olika påfrestningar i livet... :-)

Humlan sa...

Har beställt garnet Teddy Bear nu från "Torgstenen" i HÖRBY. Dom sålde ut detta garn och tog bara 23:-/nystan för det. Vilken stickstorlek använde du till sockorna? Jag tycker att sockorna ser så mjuka och sköna ut, så jag var tvungen att leta efter detta garn. På vissa ställen kostade det 36 kr, så jag gjorde nog ett fynd.

Mia sa...

Blev sugen på att sticka sockar till mej själv i teddygarnet, kanske något att sova i... frusen. Jag kan tänka mej att ta en sväng till Norrköping, ledig måndag, tisdag o onsdag, vilken passar dej? Kram

Pysselfarmor sa...

men vilka gosiga sockor! Det är några på min kurs som har köpt de där stickorna - de tycker också de är bra.
Ha det gott! Stickgott ;-))

Margita sa...

Ja jag ska försöka när julruschen är över men jag är inte van att göra mönster men egentligen är vantarna enkla att göra. Har du mönster till dina tofflor?