fredag 20 april 2012

Jag fes inför Mr Snygg!!!!!

Det finns egentligen inga ord som kan förklara något så pinsamt, och nu pratar jag inte om någon liten pjutt som viner lite gulligt och inte känns på doften, det är inte ens en smygare som avslöjas av lukten..Kålpudding till lunch och middag!!! Jag satt vid mitt skrivbord och kände hur det fullkomligt jäste i tarmarna, efter ytterligare ett tag så började magen ge ifrån sig skrikande ljud tom, och då pratar jag inte lite dovt muller här, nähä ska det låta så ska det.Och sakta men säkert började det vandra mot utgången..sas.Att det skulle gå att smyga ut lite i taget var inte ens tänkbart, av döma av att magen vid det här laget såg ut som en graviditetsmage i svullnad och ljuden som kom därifrån avslöjade att här var det brakare på gång.Efter ytterligare en stund insåg jag att här måste bara tömmas på ena eller andra sättet, närmaste toalett låg ett par minuter bort och för att komma dit måste jag gå genom en korridor med postfack som för det mesta är tom, där fanns min räddning...Jag smög fram för här gick inte att ta några stora kliv och något jämfotahopp..haha, När jag närmade mig dörren tyckte jag att det lät i öronen och sen ut och igen med dörren, eftersom här väntades dunder tog jag ett stadigt tag i hyllan med postfacket och släppte bomben samtidigt som jag helt facinerad av ljudet jag lyckades skapa utbrister - åh fy fan så skönt, och ljudet.....ojojoj, det var decibell. Sen...jag kan knappt tänka på det, så fruktansvärt, så makalöst pinsamt, så hemskt, Vem tror ni stod vid postfacken?? Självklart Mr Snygg... och vet ni vad han sa?? -Fes du min duva?
Skjut mig och gräv ner mig djupt.....

17 kommentarer:

Margita sa...

Ett gott skratt förlänger livet sägs det, Tack!

☆ Magdalena ☆ sa...

Eh...

Förlåt..
men...

HHAHAHAHAHAH!!!!

Som sagt...

Förlåt

*torkar en tår*

Pysselfarmor sa...

oj oj oj så det kan gå... ha ha ha hahhihi!!!
..men det verkar som han har humor!

Rosenvante sa...

Förlåt, men jag ligger dubbel just nu. Hahaha...........Tack för ett härligt skratt.
Kram

Astrid sa...

Ooops, hahaha.
Tack för att du delar med dig (till oss som får garva lite menar jag, inte mr snygg, hihi)

Mia stickar sa...

JAg tror Mr Snygg inombords drog en lättnandens suck! Även vackra (jag har sett dig på kort så jag vet!) fantastiska Sunna är mänsklig och behöver fisa ibland!

mosteringalisa sa...

Du är för härlig,sitter och gapskrattar.... :)

AnJa sa...

Efter det hjärtliga morgonskrattet kommer min söndag att bli bra! Tack!

fale artut sa...

MEN SÖTA VÄN, så målande berättat! Du har inte funderat på att ge ut en bok med små pärlor, du vet , som Hr Ehrenmark? Det behövs en ny glädjespridare, alla är döda så vi skjuter dig INTE, skriv istället mera, och bli en Glädjekvinna, efter hr Ehrenmark och Gits Ohlsson och vad de nu hette. Hahah!

fale artut sa...

Skit också, ursäkta uttrycket, nu har jag sett lilla Bäärit. Lammullen är mjuk men inte så stark i strumpfoten, du får ta lite försräkning där. Så söt som en lite sockerråtta!

Hedvig sa...

Ahahahaha! Tack för att du bjuder på dig själv och på dagens skratt! :)

Anonym sa...

Tack för att du delar med dig!!Dagens skratt!!!helt underbart roligt!!
/ Iréne

I det blå huset sa...

hahahaha - kan ju inte hjälpa att man skrattar när du berättar så..

Astrid sa...

Men hallå...jag glömde ju svara om ullen. : Ta för dig av den finaste, köp en filtnål och dra igång.
Fråga inte mig hur man gör, jag är självlärd och det finns säkert folk som retar sig på hur jag behandlar min ull. Men vad tusan, det är köttfårsull, inte finullsfårsull jag har.

mest virkat sa...

hahahahha *fes du min duva?*....det var bäst....hahahahahaha

Soili sa...

Hahaha......dagen skratt injektion..helt klart.Du har verkligen berättartalang.Så målande...det bästa av allt..Snyggingens kommentar....hahaha.
Kram och en trevlig valborg.♥

Renée sa...

HAHAHAHAHAHAHA!!!!