söndag 30 september 2012

Dagen F

F som i flytt...flytt från mamma...Min lilla älskade sista unge har flyttat från mamma....och jag krisar!!! Krisar så det står härliga till...Gråter, röker!!!( 4 år sen jag slutade) och dricker mig berusad på rödvin ( är i stort sett nykterist), äter choklad (tål det inte),  Helgen har varit en riktig berg och dalbana i känslor, Dottern är så lycklig, lägenheten är så fin, vi lyckades med små medel inreda den helt fantastiskt, och jag höll skenet..ända tills det var dags att åka hem...åka hem ensam!!!!! Jag har varit förberedd på tonårsuppror, tjuvrökning, trots, fylla, skolk ja allt man kan tänka sig med tonåringar men inte detta....(hon är den 5,e ungen som flyttar)
Tack och lov att jag inte behöver gå igenom detta en gång till. Nu ska jag dra täcket över huvudet och gråta färdigt. Må gott

16 kommentarer:

Renée sa...

Jösses, jag har bara en unge så jag är glad över att jag bara behöver krisa en gång... Hoppas du snart har krisat över, ibland har man ju en massa saker i bagaget så det är därför krisen blir lite värre än vad den borde... STOR KRAM!

Fröken Elsa sa...

Stackars dig! :(
Men när du har snorat och gråtit färdigt kommer du nog att se allt lite ljusare igen. :)
Kram

Paradiset Kaos sa...

Skickar en kram!!!
Har inga egna barn utan vi bara "lånar" och den förste vi "lånat" har inte flyttat från oss än, men jag bävar faktiskt lite till att den dagen kommer. Han har tillhört vår familj i 10 år nu.

Blenda sa...

Åh, jag lider med dig! Jag har det fortfarande framför mig, och jag känner för varje dag hur det kommer närmare och närmare (även om inget är bestämt ännu)... Tror det kommer bli asjobbigt, men samtidigt roligt!

Ha en bra vecka! /Blenda

myzpyz sa...

åhhh...
tur det är mååååånga år innan mina ska flytta...
jag saknar dig... MASSOR!!!!!!
snart får vi goza <3
kramar o kärlek till dig

Myggan sa...

Håll ut! Det blir bättre om ett tag. Säger jag utan att veta, men jag ser ju att min egna mamma överlevde. och så försöker jag intala mig själv att det kanske t o m kommer att bli lite skönt när det väl drabbar mig. =)
/Anna

Mia stickar sa...

Jo det var skitjobbigt! Det blev alldeles tyst hemma, ingen som skulle ha middag innan träningen och ingen hämtning från kompisar! Men man vänjer sig och gldjen är desto större när de kommer hem. Det är 10 år sedan den sista flyttade!

Anonym sa...

Stackars Sunna! Jag vet, det är jättejobbigt men........du får trösta dig med att ni har ju fått den självständiga unge som ni säkert ville ha?? Att det är tack vare er fina uppfostran som hon både vill och törs! Tänk hur det skulle vara om hon inte skulle vilja flytta hemifrån??
Kraaaam till dig från
Christina

Pixi sa...

Här kommer en lång o bamsekraaaaaam !!! <3

Mia sa...

Vill du att jag ska komma och vi kan kramas lite, för det brukar hjälpa! Jag vet, jag har ju krisat 2 gånger förrut! Jag har något som jag vill att du ska läsa.
Många kramar Mia

Ninja sa...

Förstår att det är en märklig känsla...

Susilull sa...

Gläd dig åt hennes lycka!
Och sluta genast upp med att röka!
Men ligg du kvar under täcket ett tag, jag lovar att det går över!

Kram på dej!

Manduzana stickar sa...

Gråt ett tag till så går det nog över till slut. Kram

disa sa...

Fy så svårt!! Vet inte hur jag ska klara det en dag. Det är något fel på sökgrunkan på min wordfeud, jag kan inte söka. Jag heter disascraftwork om du kan söka rätt på mig. kramis

Margita sa...

Vilken julklapp du får

frisky frog sa...

Antar att det inte finns mycket som tröstar. Tänker på dig!
/kraaaaaam