onsdag 30 januari 2013

Löneförhandling

 Det har varit dags för årets löneförhandling. Och den här gången var jag taggad till max, jag hade förberett mig både skriftligt och muntligt, tänkt igenom alla kurser och vidareutbildningar jag gjort och radat upp dem i tur och ordning. Tom. rannsakat mina dåliga och bra sidor, Jag la upp en plan helt enkelt för den här gången ville jag att det skulle synas. Sen kom då dagen då det var dags att träffa chefen, givetvis dukade jag under för årets maginfluensavirus just den dagen...F*n. Nåja det var bara att boka ny tid och ladda om, men  då ringer chefen och säjer -du får den löneförhöjning som du begärde.......bara så där...kändes nästan snopet.
Men sen kom det då i lönekuvertet, och retroaktivt för ett par månader tillbaka tom. YEEES
Så det blev en STOR present åt mig själv i garnaffären, massor av planer och ny inspiration.
Men så tog den ytterst trevliga och smarta expediten fram de nya stickorna i kolfiber med en lättmetalltopp....jag är kär!!!! Så otroligt underbara att sticka med. TESTA
Må gott

18 kommentarer:

Missen sa...

Grattis både till lönekuvert med mer i och till kolstickorna de är underbar/ Marie

Emmas dagar sa...

Grattis till ny lön och fina inköp!

The Knitting Seaman sa...

Yey! Mer girlpower!

Anonym sa...

GRATTIS till mera pengar och du är alldeles säkert värd varenda krona!
Christina

Fru Bävers virkvrå sa...

Skönt att se att du har rätt prioriteringar när extra pengar kommer in :)

Robellas atelje´ sa...

Ha ha ha underbar läsning

Pysselfarmor sa...

Men du nu ska du köp en lott!

AnJa sa...

Vilken bra sak du använda din väl värda löneförhöjning till :-). Kan man låtsas att man fått löneförhöjning när man ärsjukpanchis? Jag skulle behöva surfa hem lite nytt känner jag!

Cecilia sa...

Åhå, vilken härlig shoppingtur i garnaffären! Grattis till lönen, hoppas att du tog i?! Antagligen var inte dina förberedelser förgäves, chefen kunde avläsa på hela dig att det inte skulle bli walk over i förhandlingarna med dig så han lade sig direkt! :-D

Anonym sa...

Grattis! Du är väl värd din nya lön och presenterna du köpte! Fick prova gå med kolfibrskena på rehab (samma matrial som den benamputerades proteser under OS:et!) men jag valde att fortsätta med min gamla för man fick inte huka ner sig för då kan den gå av. Är stickorna lätt att bryta av?
Miastickar

Manduzana stickar sa...

Haha, då härligt med löneförhöjning så du kunde köpa massa garn :)
Förresten, jag har också sett dom nya stickorna men inte hunnit köpa dom än. Men jag har hört att dom ska vara kanonbra!

jenjen.se sa...

Grattis till en bra chef!!! O löneöket. Själv får jag bara dregla över de fina Karbonz stickorna, för jag fick inge bra löneök ifjol... )-:

Maritas Maskor sa...

Vad mycket fint du har köpt!!
Kan man ana att dippen i stickinspiration är över för ett bra tag framöver.... :)

Mia sa...

Åh, du har köpt Andes! Det gjorde jag Annas sittpuff i. Underbart garn att sticka med. Ska bli spännande att se vad du hittar på!

sinneskatten sa...

Grattis man måste se utanför det sk vanliga!

skapa och inreda sa...

Alltid roligt med lite extra i lönekuvertet :)
DIna nya stickor blir jag lite nyfiken på, jag har bytt ut alla mina vanliga mot knitPro och nu kommer det ut ännu mer att välja på.

fale artut sa...

Heja! De där stickorna skall jag önska mig i present tror jag... Kram!

metamorphosis sa...

Grattis i efterskott får jag önska dig med andra ord! Gillade prioriteringen att lägga löneförhöjningen på stickor och garn - mkt sympatiskt! :)