söndag 24 mars 2013

Fast i träsket

Efter en intensiv jobbhelg hade jag bestämt att jag skulle åka hem och koppla av med min stickning och inte göra ett dugg, och jag kände att det var så...att jag inte gjorde ett dugg..tills jag insåg vad jag egentligen höll på med, Jag stickade, lyssnade på stickpodden, slängde ett öga på tv,n, klappade katten, sprang runt i skåpen och letade efter godis,   skickade kort för framkallning, betalade några räkningar, skvallrade lite med vänner på FB, beundrade min kollegas nyfödda bebis på skype, läste lite middagstips inför veckan samtidigt som jag stämde av sms på telefon....och jag som trodde jag kopplade av..hjärnan går ju på högvarv. Jag måste lära mig att sätta mig i soffan och bara sticka. Är ni likadana? Må gott

9 kommentarer:

Karin sa...

Hallå! det verkar som att du har fullt upp, kanske kan du träningscykla och sticka samtidiga :) Lycka till Karin

Anonym sa...

Oj, oj, oj vad jag känner igen mig även om jag kanske blivit något lite bättre!
Jättesvårt det där att bara sitta still och läsa eller sticka t.ex.
Kram på dig
Christina

Robellas atelje´ sa...

Hm, visst känner man igen sej :)

Cicci H sa...

haha. Så är det väl med oss allihop som har simultankapacitet?! ;-)

frisky frog sa...

Hmmm, ibland önskar jag att jag vore sån... i alla fall hemma. På jobbet går det i 190 på 2 hjul, men när jag kommer hem går oftast luften ur mig. Sticka i favvo-fåtöljen passar mig utmärkt. =)
/Kraam

Pysselfarmor sa...

Ibland kan det vara så, men då är man "skadad" från jobbsituationen....man önskar att man var som katten ;-)

jenjen.se sa...

Det där är jag i ett nötskal, efter en stickstund kollar jag in hur långt jag har kommit - Va!?! Inte längre på två timmar? Fast effektiv stickning, ca 45 min, resten av tiden har gått åt till att glo i mobilen )-:

Margita sa...

Vi får alltid god fika på rockstugan och pengarna vi betalar sparas till en utflykt till hösten äker vi till Växbo kvarn

Manduzana stickar sa...

Jag är likadan. Jag blir tokig om det inte är massa ljud runtom mig, helt både radio och tv-serie. Och så stickning och läsning av bloggar. På en och samma gång. Stressad? Jag? Nääää.