måndag 7 oktober 2013

Roliga sockgarn & Döskallar

 Turkiet har riktigt fina sockgarner, bra ullblandning och mjukt och skönt. Finns i tusen färgkombinationer, köpte hem några och är supernöjd. Ganska roligt namn dock....
I somras fick jag möjlighet att provvirka ett annorlunda döskallemönster än det som har figurerat en längre tid, tyckte bättre om det här som är lite tätare. Riktigt roligt och perfekta julklappar kanske..
Må gott

7 kommentarer:

frisky frog sa...

Ha ha, lite kuka vill väl alla ha. =)
Du är så himla bra på sockar. Trodde att det skulle smitta på mig, men icke sa Nicke.
Hur gör man nyponsoppa?
/kram

Rosenvante sa...

Hm, undrar vad det betyder
Det är fina färger o ser mysigt ut.
Hinner du klart med sjalen till allhelgona?

AnJa sa...

Jag har skickat efter Kuka garn från Yarn Paradise i turkiet flera gånger över nätet. De har massor med fina garner och vansinnigt billigt. Dessutom går frakten i en svinblink :-)

Trixiyo sa...

Va kul å se hur långt du hunnit me sjalarna :) ja har fortfarande inte listat ut hur ja ska lägga in mönstret på ravelry. Får väl i värsta fall bli ett gratis om ja inte får de å funka :)

Mia stickar sa...

Har också några nystan enfärgat kuka som jag inte testat än! Fina blev dina flerfärgade!
Dödskallar istället för spindlar har jag aldrig sett, riktigt kul!

Linda sa...

Fina sockor och sjalar!
Jag har också funderat på de där svarta stickorna med metalltippar, men jag minns heller inte vad de heter. :) De ska vara lätta sägs det, och det är ju bra. Jag stickar gärna flerfärgsstickning på stålstickor, men jag vill gärna ha lite lättare i trä eller bambu till sockor. Nu har jag tyvärr knäckt mitt sista par 2,5:or i trä, så då får jag traggla på med mina stålisar. :)

Ha en fortsatt fin helg!

Robellas atelje´ sa...

fina sockor !