torsdag 8 december 2016

Våga börja om

 När dagen kom, den jag visste skulle komma, den jag hade förberett och planerat för allt skulle gå precis som jag ville, När dagen kom..hade jag ingen aning om hur trasig jag skulle bli, hur tomt det blev och hur mycket jag verkligen behövde honom. Tanken var att han skulle bli min sista häst, nu var jag för gammal och livet hade tagit andra vändningar. Men någonstans finns det en mening med allt, och jag tror hon var utvald, Det här är Uri.
Kurt hette min stolthet och bästa vän, Han lämnade mig av ålder och hälsoproblem och två veckor senare skickade han Uri i min väg. Kurt-Uri, samma bokstäver nästan, Totala motsatsen, Ett sto, ung, alldeles för ung, mängder av energi, krävande, pockande, men alldeles underbar och jag känner han är med mig varje stund vi är tillsammans, påminner, väcker och ger tillbaka lusten igen.Ja jag börjar om, Må gott

4 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Kram till dig!
Visst är det svårt att mista sina älskade vänner även om man vet att man gör det rätta.
För en månad sedan fick våra älskade hundar somna in ifrån smärta. Ett jobbigt, men rätt beslut. Vi har inte än skaffat någon ny hund, men det kommer det nog att bli i framtiden.
Under tiden så njuter vi av de andra djuren vi har.
<3 <3 <3

Cecilia sa...

Klart du ska ha en häst! För gammal...nä!:-)

Smycka sa...

Ja det är jobbigt att mista en fin vän! Håller med dig! Håller även med dig om att allt sker av en anledning! Kurt kanske visste vad du behövde, Uri. Lycka till! Många kramar Ulrica

Blenda sa...

Men OJ vad fint, jag blev alldeles rörd av att läsa detta... Det blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det banne mig sååå mycket bättre! :-)