tisdag 3 mars 2009

Awards, utmaningar och galen i garn

Det här kom med posten idag, tycker fortfarande det är så himla skoj, nya garner och nya mönster varje månad, lagom stora arbeten med lagom svårighetsgrad. Ni som inte är med, gå in på www.galenigarn.se , det finns också roliga kal varje månad med en ledtråd i veckan.
Jag blev utmanad av Fröken Elsa hur det ser ut hemma hos mig där jag sitter och pysslar, hmm vilken utmaning, törs man visa det? syns det att jag valt bort dammsugning och krukväxter?


Den här awarden kom från urmodern, kan man bli annat än varm i hela kroppen?

Den här kom från Musselblomman, jag skulle ha börjat blogga tidigare, vilka vänner det finns därute,
Sen fick jag en utmaning av den tatuerade morsan att jag skulle leta fram den sjätte bilden och visa den, men där gick censuren in, liggandes i bikini med paraplydrink på playan är till och med för mycket att visa här men det var en rolig grej.
Nu väljer jag inga speciella att skicka de här till utan alla som vill får gärna hämta dem hos mig. Ha en underbar Tisdag.3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket härligt garn det ser ut att vara, TACK för ugglorna, ska bara göra Wildas sockor färdiga sen ska här ugglas så det står härligt till. Ps såg du hennes sockor, gör ett par till ett nummer större. Kramisar din stickvän.

Fröken Elsa sa...

Kul att se var du sitter och pysslar...och jag ser inte att du har valt bort dammsugning och krukväxter...men jag förstår om du har gjort det ;)

Hoppas att du har en bra dag.

Veronica Tingvall sa...

Jag har bara bläddrat i boken än och det verkar vara någon egen variant på magic loop. Det ser lite krångligt ut men man måste väl försöka innan man vet :-)

Hoppas du har en skön kväll
Kram/Veronica