tisdag 31 mars 2009

Vårstickning

Idag är det vår, Jag är ledig, hittade en krokus bland mossan i gräsmattan och stickade vantar med halva fingrar, fick så härligt garn av min stickvän som mönstrar sig själv.

På stickorna har jag pulsklubbens marsmönster, polka dots, de var inte kul. Har en känsla av att de kan bli ett ufo. Tycker det är svårt med färgbyten och att inte garnet blir för snävt på baksidan. Nu ska jag koka rotmos, Puss och kram

8 kommentarer:

Pixi sa...

Oj vad snygga,även det turkosa med dotsen,(älskar turkost o bruunt)hehe..tycker inte alls de liknar ufo!! OHHH Har du skickat mej en present vad glad jag blir!Ska genast kolla.....Ohhhh aprilmuddar!! TACK SÅÅÅ MYCKET!!! Vilkket garn använder du ..trr du jag kan använda tunnare?Har Fabel till 2.5 strumpstickor..Tack igen KRAAAAAAAAAAAAAM =)

Fröken Elsa sa...

Fina vantar du har stickat och visst blir man glad när man ser små krokusar i trädgården :)

kristina sa...

Vår och halvvantar och rotmos...det låter perfekt! Kokkorv eller fläsklägg?

Linda sa...

Ja, färgerna är härliga! Åh, fingervantar, det skulle jag vilja sticka. Min sambo vill gärna ha ett par nämligen...

Johanna sa...

ja visst skulle det!!=) hoppas verkligen dem tänker sälja huset när man kan köpa det!!

EvaL8 sa...

Hej
Vad roligt att du gillar mina kajor och annat. Tyvärr så delar jag inte med mig av mönstret på kajorna eftersom jag även virkar och säljer
dom. Jag har gjort andra mönster, t ex snögubbar som finns som gratismönster om man är medlem i Yll&Tyll. Medlemskap där är gratis.

Eva sa...

säger bara en sak ! SNYGGT !

svartanova sa...

Vad du hinner skapa mycket!
Och vilket superroligt aprilskämt!