torsdag 25 juni 2009

Hö och bilverkstad

Det här vackra gärdet ska mata mina hästar i vinter,
Först slår man av allt

sen vispar man ihop det till långa strängar som ska ligga och torka i solen, önskar ni kunde känna doften. Där ska det ligga till på lördag. Då samlar vi all släkt och vänner och kör in det men det får ni se nästa gång.


Emellanåt sitter jag på altan och konstruerar lite, kan ju inte överge garnet helt. Är inte riktigt nöjd men fortsätter knåpa så får vi se. Ingen som har lite designförslag?7 kommentarer:

Eva sa...

Nyslaget hö doftar sommar ! ljuvligt m.a.o.
Inte dumt med miljöbilar........

kram !

Rosenvante sa...

Håller helt med, doften av nyslaget hö är alldeles underbart. Hur många hästar har du? Jag trodde du hade en, men där hade jag tydligen helt fel.
Hur kom du på idén med att virka bilar? Hur kul som helst.

Paradiset Kaos sa...

Jag känner doften av nyslaget hö och jag kan hålla med om att det doftar jättegott. Det är en av många saker som gör att man känner att det är sommar.
Snygga bilar du gör.

Mormors bod sa...

Inte för att det verkar behövas några designidéer - du tycks ju redan vara fylld av en sprudlande kreativitet - men jag gillar dockskåp. Denna magiska miniatyrvärld med alla små underbara detaljer. Skulle inte ha något emot att få kika in i ett dockskåp med idel virkade möbler och inredning. Dessutom mycket lekvänliga!

svartanova sa...

Vilka färcka fordon du har virkat! Och vad undebart med doft av hö!

Vad roligt om du blir läs-inspirerad! Alvtegens böcker är verkligen lättlästa utan att vara ytliga. Ska snart (hoppas jag) ta mig an den sista, Skugga. Jag har i alla fall lagt fram den på bordet. ;)

Tant Kofta sa...

Du kanse skulle virka en nordsvensk.
De är underbara

Rosenvante sa...

Hallå där, hoppas det gått bra med ditt hö.
Kom över till min blogg och se vad jag har till dig där.