tisdag 28 juli 2009

Prinsen och babysockar

Dottern på min prins, tyckte bilden blev så härlig

Tror ni man sätter press på de stora barnen om man börjar sticka babykläder?
Restgarnsblues tipsade om ett mönster på dessa sockar, jättebra mönster och fort gick det, äter verkligen lite restgarner också. Man kan ju faktiskt skänka dem till välgörenhet också. Behöver ju inte lägga upp ett lager redan.

11 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Nejdå, om det känns som om det blir press på dem så kan man alltid skicka sakerna till tex hjälpstickan.
Ha det bra!

Anonym sa...

Ingen idé att lägga upp ett lager. För det glömmer du antagligen bara bort i en låda nånstans och när du sen plötsligt hittar det så har det lilla barnbarnet börjat gymnasiet! Eller också är färgerna omoderna...eller så vill de kräsna kidsen inte ha hemstickat (det STICKS, oj, oj...) på sina små.

Inge sa...

Jag funderade på det där själv, för man ser så många läckra mönster på babykläder och det kliar i fingrarna att få sticka små, små plagg. Jag kompromissade och stickade enbart ett par babysockor! :)
Man vill ju nog inte pressa. Vem vet om de förtvivlat försöker få barn utan att lyckas?

Pixi sa...

Jättesöta!! =)

Rosenvante sa...

Jag har väntat och längtat länge, och tänk när min näst älsta ringde och berättade att jag skulle bli mormor trodde jag det var nån av de andra tjejerna som skulle ha barn. Hon som alla trodde skulle vänta längst blir först. Nu är det bara att vänta in de sista veckorna och sen, sen kanske de andra sätter fart också, man vet ju aldrig. Jag har aldrig tjatat eller pressat dem, förutom att jag sagt att när jag var i din ålder hade jag redan 3 barn. Vänta du, det kommer nog när du mins anar det, men pressa inte. Spar mönster på fina grejer,så du har när det är dags, det hade jag ju missat märker jag nu.

Soili sa...

Visst är det väl ljuvligt att sticka smått.
Just nu går mina babysaker til Stickhjälpen.
Man kan ju inte låta bli att sticka dom,snabbt går det också,och behovet är stort,det vet man ju.

Mia stickar sa...

Det är så kul att sticka babykläder, det går så fort! Har heller inga barnbarn än men jag ger bort och nu blir det att skicka till hkälpstickan!

Sagofe sa...

Önskar att jag också kunde. Som tur är så stickar min farmor sockar åt oss varje vinter så vi klarar oss trots min okunnighet :-)

På tal om press... Hade med mig barnen till en kompis föräldrar förra veckan. Vi pratade om att de var sugna på barnbarn och kompisen sa något om att det kommer så småningom. "Ja, det hoppas jag verkligen", sa hans mamma. Inte lite press där ;)

Eva sa...

Fin bild på hästen å Dotra=dottern !

Chokladen blev lite extra om man stoppar i lite marsmallows(risk för felstavning)
Håller med om att sockarna snabbstickade. Jag har ju ett barnbarn och jag vet att dom planerar för ett till.........

Kram !

ÄNGLASTINA sa...

Du hinner nog med både till barnbarn och till de behövande. Det går ju så fort att sticka till små och det tar på ens restgarner.
Kram från Stina

Smycka sa...

Bilden är jättefin! Väldigt somrig! Sockarna var också fina.

Kramkram =o)