fredag 24 juli 2009

Snabbstickning

Det fanns en hel del roliga mönster hos Drops nya kollektion, de här stickas i Eskimo garn och stickor nr. 8 !! Jag stickar dock för löst så jag fick byta till st. nr 6. Riktigt kul stickning och snabbt gick det, dessa kunde bli en möjlig julklapp kanske. Törs man säga att tankarna går lite åt julklappstillverkning redan?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det törs du ! samma här,ganska skönt att vara ute i god tid,så man slipper tok-stressa,blir mycke ändå till jul!dom blev snygga !
Har varit in o kikat på dessa jag oxå,gillar det som är snabbstickat.........

Pixi sa...

Jepp det e hög tid snart !!HAHA!! Så fina ,jag stickar oxå för löst ,jobbigt ibland,får ju repa upp o byta till mindre stickor!! Kram kram =)

Rosenvante sa...

Ok för dig som redan haft din semester, nu vill jag njuta lite sommar sen kan jag börja tänka på jul. Strumporna är jättesnygga och ett stort + är ju att de var snabbstickade.

Anonym sa...

Jul törs man absolut tänka på redan nu. Älskar den högtiden och pysslet innan bör påbörjas senast i augusti, för annars kör det ihop sig. Satt för ett par år sedan och stickade som en idiot kvällen före julafton på det sista paret raggisar som skulle ges bort. Skramlade så in i bänken med stickorna att maken och äldsta dottern till slut drog upp ljudet på max på tv:n och bad mig byta rum!?

Pia sa...

Åh, vilka härliga myssockor. Bara att krypa upp i soffan med en härlig bok och de sockorna på fötterna. Ha en fin dag.

Sagofe sa...

Tack för ditt grattis :-)

Inte konstigt alls att börja tänka på julklappar redan. Jag tänker också på det, jag har dock inte börjat göra/köpa några än. Det är mer på stadiet "vad ska man köpa/göra till vem?"

De där sockorna såg i alla fall riktigt mysiga ut. Jag måste ta tag i det där med att lära mig att sticka.

The Willow Fairy sa...

Efter Midsommar är det tillåtet att plannera och tillverka julklappar. Annars kanske man inte hinner

Paradiset Kaos sa...

Att börja tänka på julklappar nu är inte alls så tokigt. Iallafall om man ska göra dem själv för då behöver man ju tid på sig.
Jag tittar faktiskt lite efter julklappar när jag är ute och handlar på ställen där jag inte är så ofta. Alltid kan man ju hitta någonting som passar till nån.
Fortsätt tänk julklappar!

Mia stickar sa...

Jättefina sockar! Skulle vi inte spara julplaneringen? (säger jag med ett stort leende!)

svartanova sa...

Vad fint!
Jo, det gäller att börja i tid. Speciellt om man tänker sig fler projekt. ;)