fredag 7 maj 2010

Dyrt att vara uttråkad

Har haft ett par lugna nätter på jobbet och med tillgång till dator och Tradera....
alltså jag behövde faktiskt....
Och lite nya mönster behövde jag med...alldeles säkert..Har äntligen vågat mig på det här med sjalstickning och jag är såld. Och alla pratar så lyriskt om Ysoldas mönster så det blir nästa.

Och för er som inte sett Ulrikas (stickamera) nya mönster kan jag varmt rekommendera en titt, jag gillade verkligen hennes Kristinasockar så de här blir säkert en favorit också.
Tyvärr lyssnade jag inte på mig själv för jag hade hela tiden känslan av att de blev för stora, skulle gjort prov, jag vet, valde fel garn, så när den första nästan var klar var det bara att räkna om mönstret och börja om, för visst blev den för stor.
Förresten var jag värd det här för idag är min nya födelsedag, För 2 år sen valde jag livet och blev rökfri men det är en annan historia.
KRAM


19 kommentarer:

Renée sa...

Vilken tur att du har det lugnt på nätterna så du kan köpa mer garn! Har själv jobbat natt och vi satt oxå och surfade när det var lugnt. Ha det gott och sticka på (du gör ju så himla mycket fint)!

Anonym sa...

Grattis till fortsatt bra liv, Det är nog snart dags att ta den där trippen till garnaffären. Jag köper oxå garn på nätet. Vad glömde jag för djur? Kramar

frisky frog sa...

Klart att du behövde mer garn. Och vad bra att jag aldrig la mig i udgivningen på just det garnet. Tvekade länge, men kände att det inte var för mig. Det var alltså för dig!
Läste om mr Snygg! Wohoo, vilken upplevelse1 Jag skrattade så tårarna rann.
/Ha en skön helg!

frisky frog sa...

Jag menar budgivning, inte udgivning. Udgivning låter som något på danska...

Rosenvante sa...

Har hängt där också ett tag nu, men jag har köpt böcker och mönster. Gubben tycker det är en billig hobby, tacka för det eftersom han betalar för mig och det är 40 kr här och 35 kr där, men till slut blir det ju en slant också.
Så kul att du stickar sjal och strumporna är jättefina, svårt att säga om de är stora när man inte har nått att jämföra med.

Eva sa...

Garn får man väl ine för mycke av...ler!
läcker färg på sockarna du stickar.
Sjalar é kul att sticka inte för jag gör så avvanserade saker som många andra,just nu är jag insnöad på Drops sjalen.Det är ju rea på Drops ullgarner nu i maj.Har ringt garnaffären på Frösön,så hon har lagt undan en hel del till mej,tills jag kommer in till stan.
har startat upp med andra vanten nu.
Kram!

Cecilia sa...

Milde tid!
Tänk på alla pengar som brann upp när du rökte. Garnet på bilden är kanske en veckas förbrukning eller en månads, om du rökte lite men på två år!!! Om man vill räkna så, så lär du lätt kunna köpa mer garn! :-)
Grattis till rökfrihet, livet och spännande projekt!

Astrid sa...

Garn och mönster är en fin födelsedagspresent till sig själv!
Grattis på födelsedagen och till ett rökfritt liv. Jag vet också att det är svårt att sluta röka (fast det är länge sen nu)

Mia stickar sa...

Välkommen till sjalträsket!

Margita sa...

Tack för tipset jag kommer att gå i blom hödanefter

ÄNGLASTINA sa...

Det blir säkert jättefina saker med dom härliga garnerna.Jag har slutat titta på Tradera, man kunde inte låta bli att bjuda när man hittade något snyggt garn.

Anette sa...

Grattis på födelsedagen! Så duktig har inte jag varit än, och kommer nog inte att bli heller.

Pixi sa...

Ja det är väl tur att man slutade röka för annrs hade jag inte haft råd till alla garner som jag köper !!GRATTIS till 2 år !;sj har jag drygt 3,5!! Visst har man gått upp i vikt men så mycket annt som man fått i bonus så det har det varit värt,idag har jag svårt att fatta att jag har rökt i 22 år ,jisses vad många garnnystan det hade blivit av dem pengarna men det tar vi igen nu ,lr hur?!!Haha..Stor kram=)

☆ Virkaholic ☆ sa...

Känner igen det där.... "ska bara titta lite" och vips så har man köpt garn... som man sedan inte vet vad man ska göra med...

Själv ska jag till Skroten, utanför Kinna med jobbet om 2 veckor och DÄR har de mycket billigt garn *sucka*

Paradiset Kaos sa...

Grattis i efterskott på din nya födelsedag! Garn och mönster var ju perfekta presenter till dig själv!
Ha en skön lördag!!!

Stick-kine sa...

Håller med, dyrt att ha tråkigt! Muntrar man upp sig med lite nytt garn (trots att man har skåpet fullt) ler livet lite extra! Klappa Moses!/Kine

Millan M sa...

Jobbar själv natt och förstår precis vad menar med att det blir dyrt att vara uttråkad... Stickar o virkar en del, samt pysslar med pappe ro pärlor. Du hade jättemkt fint i din blogg!!!!

svartanova sa...

Det är så lätt att klicka hem saker man hrmm, behöver... :)

STORT GRATTIS TILL EN SÅDAN VIKTIG DAG!
kram!

Clematis sa...

Vad heter sjalmönstret under Ishbel? Ser väldigt trevligt ut! Blir sugen på att sticka den! Tack, tack!!