fredag 7 januari 2011

Dö Mr Snygg

Vi hade morgonmöte på jobbet, en stund då hela styrkan samlas och går igenom dagen, jag satt brevid Mr snygg bara för att känna hans närhet och insupa hans doft...tyckte han var väldigt nära idag och tittade på mig ett flertal gånger.. förvirrat känner jag hans hand närmar sig min nacke..? Vad ska han göra??? Tur att jag satt för han kändes väldigt nära.. jag känner hans hand tar ett stadigt tag om min nacke och hans andedräkt spelar mot min kind.. oh my good.. då hör jag hans röst, i de rosa dimmorna... sitt stilla.. kolla.. Sunna du har världens skäggstrå på hakan!!!!!Vet inte vad som smärtar mest..förödmjukelsen som färgar kinderna eller smärtan på hakan där Mr Snygg precis drog ut ett lång svart skäggstrå, eller alla kollegor som tystnade blixtsnabbt och slänger sig fram för inspektion.. säger bara..Döden, dö Mr Snygg

20 kommentarer:

Helena sa...

Fy så fräckt, och där dog väl den "kärleken" snabbt. Se det roliga i det, vissa personer är inte som i romanerna. Trevlig helg!

Renée sa...

NÄÄÄÄ! Är det sant? Fan vad pinsamt... Jag har oxå långa jäkla hår på hakan... Fast han kanske gjorde så bara för att få vara nära dig, vem vet?

Rosenvante sa...

Vilken jäkla fräckis.
Hämden är ljuv, tänk på det......

Mia stickar sa...

Jag tror på Renee, vadsomhelst för att få vara nära dig!

Astrid sa...

Ooops, vilken man va´!
Härliga julklappar du fick!
Objektet, objektivet menar jag, här hemma är inte alls så där långt... .

Tant Kofta sa...

En sån borde snöpas! Utan tvekan.
Med hej från Tant Kofta

Fröken Elsa sa...

*skrattar* Du är för rolig!

mosteringalisa sa...

Tycker du ska hitta på en gruvlig hämnd...nåt som gör ont!!!

Medea sa...

*hahahaha* stackars dig, men tack för att jag fick skratta lite.

Carina sa...

vilken typ haha det var ändå lite småroligt men jag skulle inte vilja råka ut för det ;*)

Surtanten sa...

Ack ett sådant brutalt slut på en vacker "historia". Må han kräla i stoftet för att återigen göra sig förtjänt av din uppmärksamhet.

IA Nyckelpiga sa...

Du är en vansinnigt duktig hantverkare men allra bäst är du pá att berätta.De här smá historierna om Mr Snygg och hur man blir av med de extra kilona fár mej att storkna av skratt.
Ge igen vetja, hämnden är ljuv och du är underbar!

Blenda sa...

Åh, jag lider med dig! :-D Men roligt att läsa, var det!!!

/Blenda

Eva sa...

åh ! stackars dej ,vilket uppvaknande ur de rosa drömmarna,Den där MR Snygg har han ingen finess???? men jag fick mej ett gott skratt iaf å det tackar jag för!
Kom i håg att hämden är ljuv......

miaring sa...

Be honom klippa dina tånaglar nästa samling.

Margita sa...

Tack för kommentaren på min blogg mönstret på de vitgrå är från en gammal vante som jag fick låna men omarbetat av mig. Kan du tipsa mig om ett program ska jag gärna göra mönster. De röda är inspirerade av Delsbokoftan.

ellenkantarellen sa...

Neeej! Han är inte lika snygg längre, eller?

Mia sa...

haha! Vilken fräckis. Han blev helt plötsligt inte så snygg längre. Ses snart!

garnlivet sa...

Fräck typ!! Må han kräla i hämden...

AnJa sa...

Hej :-) Dig hade jag ju tappat bort. Åh, vad glad jag är att jag hittat tillbaka :-D Håller med han ska dööööden dö ;-) Åh, jag vill virka pippi. Den är så häftig. Nu måste jag läsa ikapp allt jag missat här och nu har jag lagt dig i min blogglista så jag aldrig mer tappar bort dig!