lördag 26 februari 2011

Går inte!

Jag vill sticka, jag har garn, stickor och en massa mönster. Men det går inte!!! Jag får inte till det, det är inte kul, blir fel på storlek, mönster, ihoptagningar allt, allt , allt!!! F*ns skit!! Vad ska man göra?

18 kommentarer:

Mia stickar sa...

Ta ett djupt andetag, säg högt: Jag kan sticka Jag kan sticka Jag kan sticka! Sen börjar du om och då tror jag det går bra! :)

EvaL8 sa...

Det ordnar sig ska du se. Ge inte upp, hjälp är på väg. Ha en bra melodifestivalkväll om du tittar. /EvaL8

mosteringalisa sa...

Det är bara att bryta ihop och börja om igen.Det går bättre om en stund.....

Rosenvante sa...

Men det ser ju så bra ut.
Hoppas det ger sig så du kommer på rull igen. För så där kan du ju inte ha det.
Kram

Cecilia sa...

There'll be days like that...och sedan blir det andra dagar när allt flyter och du är på igen! Lägg undan vantarna och gör något annat en stund!

Eva sa...

släng det åt sidan till ien annan dag.....
tummen på Jämtlandsvantarna är inte svår
kom i håg vad jag skrev i mailet..
Kram

Margita sa...

Jag hoppas att du fick lite inspiration av min garnloppisbod där finns ingen ordning alls men jag myser själv där torsdag-fredag-lördag när jag har öppet och en del av garnerna hamnar på Tradera.

IA Nyckelpiga sa...

Ät choklad!!
Det funkar mot detta ocksá ;9

j´shörnan sa...

hej jag har såna dagar också och jag vill helst inte ge upp men det bästa är att göra något annat för det blir inte bättre för man försöker och försöker så lägg undan och gör något annat istället kram och lycka till! maria

Pixi sa...

Ja såna dagar/kvällar kan vara utan,,men det e bara till att försöka senare igen ,hoppas det gick bättre denna gång!kram =)

Maritas Maskor sa...

Jag känner igen det! Är det inte att man har lite för lite tid? Man vill så mycket på så kort tid och då får det inte köra ihop sig ett enda dugg, för då har man liksom inte tiden att ta upp och göra om. Och då tappar man sugen direkt... (se mitt inlägg om vantar...)
Du ska se att det ger sig vartefter Sunna!
Det kanske är att man ska ta ETT projekt och strunta i de 99 andra...Ta ett i taget, eller vad tror du...?
Kram till dig från mig!!

Smycka sa...

Fattar vad du menar! Ibland är det bara bläää! Tycker i alla fall att dina vantar på bilden ovan ser himla snygga ut! Hoppas du hittar rätt igen. Roligt att se dina alster! Kram igen =o)

Garnmoster sa...

Känner igen det där. Sticka nyss en Lovikkavanta fyra!!!! gånger innan jag fick den som jag skulle. Man känner sig helt värdelös, alla kan väl sticka Lovikkavantar, eller?

Mia sa...

Om vi slår våra kloka huvuden ihop, ska du se att det ordnar sig! Kram på dej

Mina dagar sa...

Vadå, jag fattar inte? När jag tittar tillbaka på dina inlägg så ser det ju ut som att du stickat MASSOR av fiiina grejer!!??
Vadå går inte????
Kul att hitta hit iaf:):):)
Kram Eva

Eva sa...

Hoppas du har en bättre stickdag i dag!

Anonym sa...

Jag har haft sådana perioder när det är för mycket omkring mig.Kan knappt läsa mönster och vet inte vad jag vill sticka för allt blir fel.Då stickar jag disktrasor eller vanliga restgarnssockor,som inte kräver något.Sedan kommer inspirationen tillbaka.Hoppas att du kommer igen snart./Ella.

svartanova sa...

Du kanske skulle virka lite i stället, tills du får lite medvind? ;)

KRAM