onsdag 23 februari 2011

Spinner med Mr snygg, varning för blod

Jag erkänner, jag har spårat ut på sistone..en liten chokladbit då och då, eller lite fikabröd eller...eller..När man som jag högt och ljudligt talar om för alla som ens orkar lyssna att nu ska det minsann bli nya tider, får man ju också räkna med att synderna uppmärksammas, skit också. Nu var det så att vi fick nya spinningcyklar till personalgymmet, Mr snygg.. jag är nästan säker på att han smekte mig i nacken när han frågade om jag hade lust att testa dom!!!! Vem kan motstå Mr snygg i cykelbyxor på hojen framför min????? Och så var det det där med takten, musiken, rytmen, ivern och så stjärten framför mig......
Jag tänker inte berätta ett ord till...skammen färgar mina kindben, eller var det något annat som färgade? Jag tänker inte berätta hur ont det gör i näsan när man ramlar framlänges i styret för att man inte kan stå på benen, jag tänker inte berätta hur pinsamt det är att svimma i armarna på Mr snygg.......jag tänker inte berätta hur man ser ut när både blod, snor och tårar rinner, givetvis så Mr snygg ser....hur illa man mår av blod i halsen så man måste kräkas i papperskorgen på gymmet...framför Mr snygg, Nu ska jag ner i soffan, med kudde och filt, stickning och en jävla massa choklad, så det så! Må gott

20 kommentarer:

Helena sa...

Oj,oj, det var otur. Men bra att du svimmade i Mr Snyggs armar, nästan som på film.
Krya på dig, och lycka till med träningen när näsan är bra.

Cecilia sa...

Naw...men jag är så imponerad av människor som kan pressa sig sådär! Sicken hårding du är! Även om det kanske inte ingick i bilden att du skulle bloda, snora och kräkas... var stolt ändå! :-)
(Hoppas du hade god choklad hemma!)

Rosenvante sa...

:)
Du vet väl att det finns skygglappar till hästar. Kanske du ska sätta på en sådan nästa gång som är nerdragen framåt mot Mr Snygg.
Men lilla vän, så behöver du väl ändå inte ta ut dig. Man kan väl sitta bakom o glida med lite lätt o njuta bara. :)

Fijaffa sa...

:-) Förlåt... kan inte hjälpa att jag ler lite.Inte elakt, bara snällt... så himla typiskt, trist och oturligt. Hoppas att du har piggnat till nu. Kram!

Mia stickar sa...

Jag börjar förstå varför jag spinner med slända! :) Fast svimma i MR snyggs armar vore inte så dumt! Vila nu ut och tänk: Jag är ialla fall bäst!

Linn sa...

men oj! du kör verkligen tills du stupar! man måste ju vara lite försiktig lilla du!

Blenda sa...

Åh, nej! Men du ska ha massor av credit för att du faktiskt tar tag i det, själv pratar, eller inte ens pratar, bara tänker jag på att jag måste ta tag i mitt liv!
:-) Och tänk på att nästa gång kan det inte bli värre, bara bättre!
/Blenda

Tina sa...

*skrattar* Oj nej.... Inför Mr Snygg!!

Du är värd all choklad....

Renée sa...

WHAT!!! Tror jag dör alltså! Nu har du ju iallafall fått uppmärksamhet från Mr snygg så det räcker och blir över. Killar kan faktiskt gilla när blodet forsar och svimningsattacker, vem vet? Hoppas du kommer över detta! Jag skickar en stor hög med kramar!

IA Nyckelpiga sa...

Ja du kära Sunna, det är bara att ta fram chokladen. Snart kan du ocksá skratta át det hela. Sá som vi gör nu.
Du har en härlig berättar-talang.

Paradiset Kaos sa...

Stackare

mosteringalisa sa...

Ha,ha..du gjorde dig i alla fall förtjänt av chokladen!

buskattungen sa...

aj aj aj :/
men sånt kan hända när man tränar för hårt så man inte orkar stå.
Har gjort nått liknande själv. (lyckades dock skippa att spy i papperskorgen)

Hoppas du mår bättre <3 *kram*

Smycken och accessoarer hos mig :3

Eva sa...

Tycker jag låter som en toppen idé!
kika in på mönsterarkivet så ser du hur de små är virkade,så får du en "hint"
ser fram emot resultatet

Kram!

Mia sa...

Älskling, du klarar det mesta.Vad är det för spännande mönster? Ska vi se om vi kan ta en stickdag framöver? Vore kul! Kram

Ninni sa...

Jag tror med det för så fort solen visar sig så mår man bättre i själen. Ändå har jag denna vintern inte brytt mig om vädret så mycket. Med barn och barnvagn är man ute oavsett väder men ljuset gör ju att man blir glad direkt :)
Men nu känner jag mig redan lite gladare. Nu inreder jag sonens rum för fullt. Jag är nog en människa som ändå behöver ha något igång trots allt. Bilder kommer nog komma upp i bloggen. Det är ju trots allt handarbete med att måla om möbler och sy kuddar och gardiner :)
Hoppas du mår väl efter olyckan på cykeln. Hihi du är så rolig så man får sig alltid ett gott skratt när du bjuder på dessa glimtar av ditt liv. Och choklad är man alltid värd :) Kram kram

Margita sa...

Ja men visst är det härligt att kunna köpa Novitas garner i Sverige

mary-ann sa...

men stackare *fnissar lite sådär lagomt högt* är därför man inte skal sätta seg på en spinningscykel-man kan ju fakstiskt göra illa seg...

Smycka sa...

Men kära non! Hoppas du inte gjorde slog ut någon tand och att du läker ihop ordentligt! Din stackare! Tycker du är skit tuff som spinner! Har hört att det är rätt tufft så du måste vara en tuff brud! Kramar =o)

svartanova sa...

Man kan faktiskt inte låta bli att le, så som du bjuder på din historia och dig själv.

VIlken fantastisk berättare du är!
KRAM