torsdag 9 februari 2012

Skjut mig, snälla!

Mr snygg tyckte jag behövde piggas upp lite efter allt som hänt, så igår lutade han sig över mig och med sin hesa röst... undrade han om jag hade lust att följa med och testa det nya gymmet som öppnat.....gissa vem som kastade sig i bilen på lunchen och köpte nya träningskläder.... no way att man sumpar den här chansen. jag såg honom framför mig..svett..andfådd och om jag hade riktig tur även med bar överkropp..det här fick kosta. Tom. en trosgördel slank ner i korgen så magen skulle se lite plattare ut...Sen var det då dags....och det var så fint, så medryckande musik, så roliga maskiner man skulle göra allt möjligt i, och Mr snygg var där...svettig, varm och nära...hejade på, lite till..å lite till och det kändes nästan ingenting... och han lyfte på tröjan och torkade sig i pannan....oohh, och när jag lyfte skivstången stod han över ...och jag lyfte massor...när vi tränat klart tog han av sig tröjan...åh vilket ställe....
Snälla, kan någon skjuta mig!!! Jag kan inte ens lyfta stickorna, säg ett ställe som inte värker, tror jag är döende, jag stapplar fram kvidande... till på råga av allt vill han vi ska göra om det i morgon...Tyvärr Mr snygg..nu väljer jag stickorna.
Må gott

15 kommentarer:

EvaL8 sa...

Tror du att du blir bra till Syfestivalen? I så fall ses vi kanske. Jag har workshop med möjlighet att lära sig sticka in sladdar (till hörlurar mm). Är där alla tre dagar. Är Mr snygg värd all träningsvärk? ( eller vad du har fått för åkomma)?

Astrid sa...

Men ibland är det mysigt med bag in box också. Måste inte alltid vara sexpack på magen :D
Jag ska nog kolla med dottern om vi ska åka upp till Syfestivalen. Har inte bestämt ännu.

Hoppas träningsvärken försvinner snabbt. Annars brukar dom säga att man ska träna bort den, fniss..

Rosenvante sa...

Men kära du. :)
Ja, vad ska man säga, den karln får du bara ont av det har man ju förstått. Nästa gång tar du med stickorna och sitter där och tittar och stickar i stället, men ta för jisses en lätt stickning så du inte stickar fel. :)
Jag kommer inte att vara där på lördagen tyvärr, jag valde fredagen så jag kan vara med ungarna när de är lediga. Julia fyller ju år så det blir lite firande innan jag flyger hem lördagkväll.
Men nån gång ska vi väl få till det också.

Pysselfarmor sa...

Nämen ojdå så det kan gå! Du måste ha fått något virus där på gymet. Det är ju det jag alltid har sagt - inte bra å träna. Promenera i stället i sakta mak med Mr Snygg i stället... ;-))
krya på dig!

AnJa sa...

Hahaha ett gott skratt så här på morgonkvisten :-)

Pixi sa...

HAHAHA!!Du e för rolig du ..men var inte ledsen , att sticka är fakrtiskt roligare,,hehe Kram kram =)

Stiko Maria sa...

Vila är viktigt. :) Men efter ett tag blir man liksom beroende av den där värken. För den är skön på något vis. Inte som vanlig ledvärk. Hejja, snart hänger du där igen med Mr Snygg ska du se. :P

svartanova sa...

Härligt! :)

Margita sa...

Jag tycker det är kul med dina kåserier om herr Snygg och tycker om att du kollar min blogg som inte innehåller annat än det jag gör. Jag försökte ta reda på var mönstret kom ifrån men den gamla tanten (själv är jag 80-) visste tyvärr inte.

skapa och inreda sa...

Heja dig! Men Du, ta inte i så att stickningen blir lidande :)
Kram Annika

Cecilia sa...

När jag tränar är jag väldigt noga med att inte utsätta de delar jag behöver till stickningen i onödan. Benen får värka och magen, biceps är okej men ingenting som påverkar axlar eller underarmar! :-D

Myggan sa...

Haha! Låt inte snyggingen lura dig. Använd hälften av vikten och repetera hälften så många gången som han säger att du ska. Då kan du hänga med med hedern i behåll, och ändå njuta av sällskapet. Snart har det blivit ett "gift" ska du se. =)
/Anna

frisky frog sa...

Ha ha, du är inte klok. jag hade definitivt följt med en andra gång också för då kunde Mr Snygg fått pyssla om mina värkande lemmar... Massage?
/Kram

jenjenwig sa...

Åh, det där med att träna - behövligt men ack så träligt! Fast du verkar ju ha en kanonläcker träningskompis (-: Finns han till låns?

Mia sa...

Härligt med träningsvärk, men den få gå över till lördag. För vi måste orka sticka några varv när vi kommer hem från mässan. Kramar Mia