onsdag 19 december 2012

Motionstips & Brödbak

Jag har semester och har hittat veckans motion...lyssnar på stickpodden i min iphone samtidigt som jag är ute och går,  Karin och Elin är två eldsjälar som varje vecka släpper ett nytt avsnitt som handlar om allt som har med stickning och även lite virkning att göra. Tips på mönster, bloggar, garner, ja precis allt man kan komma på.
Ett avsnitt räcker ungefär en mil om man går med lite tempo...
 
 Men i morse när jag tog fram träningskläderna och mina ursnygga lurar så gick Moses och la sig igen och vägrade följa med....ibland kan det bli lite för mycket kanske...(4 mil hitills, men de är ju så bra)
Så det blev brödbak istället, fick till underbara sirapslimpor till julskinkan, Det ska jag avnjuta nu och luta mig tillbaka i soffan och bara känna julefrid
Må gott

9 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Visst är de kul att lyssna till, Karin och Elin!
Och vilken bra idé att promenera till dem! Det kanske jag också skulle kunna göra nu i jul :)
Vad goda dina limpor se ut! Jag förstår att det blir mumsiga skinkmackor av dem :)
Jag önskar er allt gott i jul och framåt!
Kramar Marita

☆Teskedsmamman☆ sa...

Den podden får jag nog ta och leta rätt på...

Sv: De stickade kulorna jag fick matchar perfekt de lok vi har i olika material...
mvh

//Familjen Tågnörd och handarbetsnörd

Margita sa...

God Jul och Gott Nytt År jag läser din blogg och blir inspirerad

Mia sa...

Jag får nog skaffa mej en sån däringa telefon som man kan lyssna i! Här har jag oxå bakat dina jullimpor, mumsigt! Du har rätt, vi är så himla upptagna men det vore kul om vi fick ihop det nån gång! God jul på er!

Pixi sa...

Haha!Kan se Moses framför mej, kanske blivit för mycket av det goda, hehe.. Du är en riktig hurtbulle du! Kram o God Jul!!=)

skapa och inreda sa...

Gillar dina färgglada lurar :)
Jag är också ute och promenerar flera timmar om dagen, brukar lyssna på alla sommar och vinterpratarna. Stick podd vad är det för något? Låter ju jättetrevlig, skulle verkligen vilja lyssna på det.
Ha en bra dag
Annika

Karin Eklund sa...

Hej vad kul att vi får följa med dig på dina promenader :)
Hoppas du får en riktigt fin jul och att julefriden infinner sig snart.

Cecilia sa...

Jag har liksom förträngt vissa moderna fenomen, poddar är en av dem, men nu verkar det som hög tid att tänka om. Men en mil...du håller nog bra tempo eller så är de rejält långa, avsnitten? :-)

j´shörnan sa...

Grattis mormor han är jättefin vad du måste vara stolt ska ni fira jul med lilla kevin kram och ha en god jul med alla dina nära och kära maria