onsdag 27 maj 2009

Enkelt men vackert

Fick ett par så vackra nystan av min stickvän, ibland behövs det inte mer än ett vackert garn, stora stickor och räta maskor.
Vilket fynd vi gjorde i skogen i morse, ett helt hav av utslagna, doftande liljekonvaljer, enkelt men vackert, eller hur?

9 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Liljekonvaljer är helt underbara! De växer som ogräs utanför vårt uthus men där får de vara!

Härlig halsduk (?)

Pixi sa...

Heeej ,jag e uppe i småland ,tänkte om du bor i närheten kanske vi kunde ses,jag e i nybro området just nu,till fredag.det hade varit skooooj!du kan kontakta mej på mailen.poccahontas_69@hotmail.com KRAAAM

Eva sa...

uderbart !

Kram !

IA Nyckelpiga sa...

Jag kan känna doften av liljekonvaljen ändan hit.Áááááhhh sááá härligt!!

Rosenvante sa...

åhhh, jag älskar liljekonvaljer. Jag har till och med köpt Ajax med liljekonvaljslukt för att få uppleva doften. Har inget bra ställe här som jag kan plocka någon större bukett på så det blir mitt substitut. Garnet ser jätteskönt ut och det enkla är oftast det bästa och finaste.

Mia stickar sa...

Visst är det underbart med liljekonvaljer! Vid vårt förra hus växte fullt men här måste jag gå ner till sjön för att plocka. Det är något speciellt med dem! Ån fattas det ganska länge till de blommar.1984 var det sommar i maj, otroligt tidig vår. Då plockade jag liljekonvaljer på morsdag.

Assishantverk sa...

Det är så vackert med liljekonvaljer. Liljekonvaljer och doften från hägg är verkligen skolavslutning för mig!
Assi

Eva sa...

Jag var oxå osäker på bytet,men så tängte jag att man kanske kunnde få känna på garner man aldrig använt tidigare.....
Vi hade regn och storm på em i går i dag är solen framme men det blåser som "tusan"
Hoppas du får en fin ridtur och klappa om "draken"....Ler !
Har virkat ett par av tofflorna som du lade ut mönstret på,jäsiken så snabbvirkade dom var,
hur går det med koftorna ?

Kram !

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區