måndag 14 mars 2011

Vattengympa med mr Snygg

Jag stod i fikarummet idag och läxade upp en vikarie , jag pekade med hela handen och kände mig viktig och säker, jag kunde min sak och krävde respekt. Då kommer Mr Snygg, pratsugen som aldrig förr, hur ska man kunna vara auktoritär när knäna skallrar? -Vad ska du hitta på ikväll då, frågar han. Stammande berättar jag att måndagar går jag på vattengympa, då kläcker han ut sig -skojigt, jag följer med!!!!! YES, Mr Snygg i badbyxor!!!!!!!Sen kom paniken, hur länge sedan rakade jag benen(skrevet)???? målade tånaglarna????Hur f*n ser jag ut i baddräkt, det blev en dyr lunchrast, panikköp med aceton, nagellack, (pushup-bh och maggördel, att ha under baddräkten) Vattenfast mascara, sen ska jag tala om för er att det fungerar inte alls att försöka på en liten personaltoalett att raka ben (skrev) ta bort gammalt nagellack och måla nytt, jag kände mig rusig av acetonlukten när jag kom på att jag måste ju prova baddräkten också utanpå alla hjälpmedel så de inte syns......så jag sliter upp toadörren för att hämta baddräkten i mitt omklädningsskåp i trosorna och hela benen fulla av raklödder!!!Behöver jag säga att just då kommer det där tjejgänget in i omklädningsrummet som alltid är perfekta, ni vet de där som tom är snygga när de har en dålig hårdag eller är förkylda så näsan rinner. Men inget skulle få mig att avstå från Mr Snygg i badbyxor. Timmen blev så äntligen slagen...jag såg de andras blickar när vi kom ut till bassängen, trots att jag knappt fick luft för jag hade fullt upp med att hålla in magen, (fy fan vad byglar skaver) och om han var läcker...han var rasande snygg...Åh! Han stod så nära...nästan så jag kände..kunde nästan ana hur det kändes..bröstet var i ögonhöjd...då känner jag hans arm om midjan..Åh.. för att i nästa stund landa i bassängen med ett magplask som blötte ner alla som stod längs kanten.. Han knuffade ner mig i vattnet!!!! Och jag som hade försökt duscha håret snyggt och den vattenfasta mascaran....Jävla karl, så skrattade han också innan han gjorde ett helt perfekt dyk.. men då hade jag redan svalnat så pass att hjärnan hamnat på sin rätta plats igen.
Må gott

13 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Vet du vad Sunna? Jag tycker verkligen att du är fin som du är och tycker inte Mr Snygg detsamma utan allt det där besväret med gördlar och jag vet inte vad, så kan han dra åt pipsvängen tycker jag! Snygg eller inte!!

Kram!! :)

Anette sa...

Nu är det väl dags att skippa den "mannen"? Han tycker tydligen att det är superkul att förnedra dej inför andra. Skit i honom!!!

Ninni sa...

Hihi varför är vi kvinnor såhär? Att göra sig till för någon annan. Det är nog inte det de vill ha ändå.
Men du förtjänar någon bättre :)
Men jag trodde att du redan hade en man?
Kram kram

Helena sa...

Mr Snygg är väl inte för självsäker? Knuffa i dig i vattnet var inte gentlemansaktigt. Fortsätt drömma du, och lycka till.

Mia stickar sa...

<jsg tror han är totalt bedårad av dig occh vet inte riktigt vad han ska ta sig till för att synas och imponera på dig och då blir det knäppa ideer.... Du är bäst, glöm aldrig det!

mosteringalisa sa...

Den där Mr. Snygg verkar inte att vara nåt att ha.....tycker du ska skippa honom och ge tillbaks med sammma mynt.

Renée sa...

WHAT A MAN! Han måste ju vara kär i dig, varför skulle han följa med på vattengympa annars? Lovar att han gillar dig fastän mascaran rinner, det tycker han kanske är sexigt?

Ninni sa...

Hihi va skönt att höra :)

sanna sa...

Gillar rakning av ben (skrev)...aahhhhh... oh magknip av skratt... ha det gott sunna

Surtanten sa...

Ho ho ja ja.......
Detta verkar vara en man som bör beundras på minst en armlängdsavstånd.

Jenny sa...

Jag älskar din blogg!!! Det är ju inte förutan som jag är meganyfiken på Mr Snygg!!! (-: Flitig som bara den är du oxå, fina vantar!!!

Kram Jenny

skapa och inreda sa...

Ha,ha.. tack för ett mycket givande inlägg :)

svartanova sa...

:))) Underhållande, som vanligt!
Lördagskramar!