söndag 28 augusti 2011

Sjuk????

Livet förändras, barnen flyttar eller vill helt enkelt inte umgås så mycket med sina föräldrar längre, vi befinner oss i en ganska annorlunda fas i livet och kom fram till att vi är ensamma , dags att ge sig ut i livet och det sociala umgänget igen. Vi blev bjudna på kräftskiva med människor vi aldrig träffat innan men vi vågade och åkte....så underbart roligt vi hade,
Vi kom hem i natt (morse) skrattande, glada (!!) fnittrande, så mycket rikare, nya vänner, flera inbjudningar och ett öppnare sinne. Så idag är jag nog lite sjuk...förkylning på gång kanske...behöver nog sitta på altan idag och sticka och dricka saft...men jag ler mellan varven.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, sticka på altanen är bra när man har en förkylning på gång, det botar allt! :)
Miastickar

Smycka sa...

Låter som ni haft jättetrevligt! Var rädd om din förkylning! Kräfterna ser mumsiga ut och vanten ser snygg ut. Gillar färgvalet. =o)

Mia sa...

Så härligt! Vi sitter oxå ensamma nu för tiden, känns lite konstigt. Har varit och träffat min lilla darling idag! Vi måste träffas snart. Kramar

Maritas Maskor sa...

Vågar man så vinner man väldigt ofta :)
Så kul att ni hade en fin kväll, det kan man njuta av länge :)
Men du, sjuk...? Jag undrar jag om det är förkylning....?
Dryckerna kanske var starka och många....??

:)

Rosenvante sa...

Låter mycket trevligt.
Den där fasen är ganska trevlig trots allt. Jag njuter lugnet ännu, men jag vet att jag får abstinens snart, snart....

Susilull sa...

Livet med vuxna barn är ny fas.
Vi har nu befunnit oss i "det livet" i ca 2 år - och vi njuter i fulla drag. Gör precis som vi vill och behöver bara tänka på oss själva, en skön frihet!
I fredags var vi ute och "svirade" och missade den tänkta bussen, men "so what", det gick ju en nattbuss tio i två också...
Trötta var vi dagen efter, men trevligt hade vi!
Ta vara på varandra och njut av er nya frihet. När barnen sen kommer och vill umgås, är det jättemysigt det med!

Anonym sa...

Låter skrämande och härligt.
/Annette
http://pysselknap-lobben.blogspot.com/

Anette sa...

Låter väldigt trevligt, men ni har väl två ulliga bäbisar istället?

Sofia-Sobeide sa...

Låter trevligt :), tid för sig själva. Den där tiden då barnen inte vill umgås med föräldrarna går över vet du! Åtminstone har den gjort det för mig. Efter att jag bott borta hemifrån några år vill jag mer än gärna åka hem till föräldrarna :)

Anonym sa...

Ja det är veckans Allers, det följer med en stickbilaga!
Miastickar

Eva sa...

Helt rätt! Öppna sinnen;) vi är bara två här hemma,men va tusan det är tomt tomt tomt,tur jag har barnbarna :)

Pärlmudden sa...

Låter som om ni hade det jättetrevligt! Det är lite skrämmande när barnen blir stora, eller hur? På söndag åker min dotter till Estland med sin klass för ett utbyte med en rysk klass där. En hel vecka borta utan mobil o dator... Jag kommer inte ha några naglar kvar tror jag... ;)
Jag handlade på helylle när vi var i Kristianstad på semester i somras. Annars har jag långt dit. Men det var en underbar affär som jag gärna åker tillbaka till någon gång. Kan du inte ringa o fråga om hon kan skicka?
Jag bor i närheten av Skövde. Du bor i Småland, eller? Jag har också dålig koll på var alla "mina" bloggare håller hus någonstans.
Ha en bra dag!
Kram Ann-Louise

Linda sa...

Hej!
Jomenvisst brukar jag handla på Helylle! Kristianstad är vår "närmsta stad", så det bli ett och annat besök. Är det något särskilt du letar efter som jag kan hjälpa dig med?

Pixi sa...

Ja ibland ska man våga ta okända kliv och oftast brukar det gå bra !Vad roligt för er , det här med barnen flyttat ut e mindre kul men så är livet o tur e väl det , hade inte orkat haft dem hemma hela livet , nej tack. Spännande att se hur deras liv kommer att te sej .. hehe Det här med mönstrert , har skrivit mail till de som vart på helylle men de har inte svarat så det är ingen dum idé att efterlysa mönstret ändå för säkerhets skull , kan ju hända någon har det i sina gömmor.. kram kram =)

Linda sa...

Nu har jag mailat dig! :) Mmm, kräftor, det ska vi äta ikväll...

disa sa...

Vad roligt!! Härligt med nya vänner. Krya på dig!! =)

I det blå huset sa...

Ang Vantkalendern 2011; det står i kalendern att det är 12 nya mönster. Kalendern är en enklare uppföljning till Vantboken.