söndag 6 september 2009

Badvantar

Jag hittade ett nytt mönster på halvvantar med en liten söt volang. de var riktigt roliga och snabbt gick det. Ett så härligt garn också jag fick som present av Eval8 på bloggen tålamodspåsen. De här ska jag faktiskt behålla själv.
Vi hittade också en liten underbar badvik och det är fortfarande varmt i vattnet.
En riktigt skön utflykt med både stickor och bad, men det är lite sorgligt att se höstlöven i vattnet. Sköna höstkramar till er alla

10 kommentarer:

Mia stickar sa...

Dom vantarna blev söta!

Eva sa...

så fina de var med volangkanten...

Tänk att ni fortfarande har lite varmt vatten
här är det "IS"-kallt,Brrrrrrrrrr !

Kram!

Rosenvante sa...

Vilken bra kombination, vantar och bad. De blev jätteläckra.

svartanova sa...

Vilken härlig simtur vännerna såg ut att ha! Du måste verkligen sticka med hög hastighet, vantarna var jättefina!
Själv har jag inte fått alls mycket gjort, känns som om jag fastnat, trots att jag har massor av inspiration. Jag tror att jag har för många tidstjuvar. ;) Däremot börjar jag frysa om fötterna (med undantag av idag) så jag är verkligen sugen på innetofflor/sockar. Tror jag ska lägga virkningen lite åt sidan tills jag får stickat dem.

Trevlig kväll!

Kram A

Anonym sa...

Vilka fina vantar! Jag stickar oxå vantar åt alla de mina och några till. Kramisar från din stickvän

EvaL8 sa...

Vilka fina vantar. Har sticklusten återvänt? Ha det så bra.

Mormors bod sa...

Var får du alla fyndiga rubriker ifrån. "Badvantar", klart jag gick på den och klickade mig in här direkt för att få snok på vad nu detta var för intressanta nyheter man kanske kunde apa efter. Har du funderat över att bli löpsedelsmakare nångång? för du har garanterat talang!

Anonym sa...

hejsan jag hittade in på din blogg och fick se de fina vantarna. var har du hittat mönstret? skulle gärna vilja göra sådana till mig själv.
ha en fortsatt bra dag.

kramen

britt-marie stridh sa...

här är adressen till mitt inlägg anonym

disa sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿