onsdag 2 september 2009

Tantlektion

Jag har varit på ridläger för tanter i westernridning, och den här snyggingen var lärare,( menar jag hästen eller?) ihop med sin fru som var lika vacker så klart. Det här var en födelsedagspresent jag fick av mina vänner.
Allt skulle vara enligt konstens alla regler så våra egna sadlar osv ratades direkt, istället fick vi såna här läckra och supersköna sadlar.

Min prins fixades till och blev så snygg med de här grejerna på, tyvärr stämde det inte lika bra med hans matte (jag) klädde inte så bra i cowboyhatt så min gamla hjälm fick jag behålla i alla fall. Jag ville ju gärna ha såna där snygga stövlar med sporrar på och byxor med fransar men fick bara lite lustiga blickar när jag frågade...


Sen var det då dags för första lektionen och ni vet det här talesättet att lära gamla hundar sitta... men så kul vi hade. Det stånkades, svettades, flåsade och vi lärde oss mycket användbart, Vi fick även en hel del tankeställare och hemläxa till nästa gång. För självklart kommer vi tillbaka.
Stort tack till er alla


8 kommentarer:

Matilda sa...

Kul med western ridning.:) Har ett "litet" kallblod som jag bland annat rider i westernsadel. Så bekväma, hehe, man kan bli rätt öm om man är ovan... :D

-matilda

Rosenvante sa...

Vilken present. Oj, vad jag saknar det där. Jag och Claudia red Western i 3,5 år. Tyvärr blev killar och annat mer spännande när hon gått halva 7:an. Åka långt för att rida ensam en timma i veckan blev inte så lockande så jag slöt också. Men jag saknar det så mycket.

Anonym sa...

Det där ser kul ut! Men jag vet inte, snygg? Kram din stickvän

Eva sa...

En sån kurs fick jag när jag fyllde 50,och det var "skitkul".
Jag skaffade skinn Holkar med fransar,Döhäftiga !
kan väl säga så här att både lärare och häst ser väldans bra ut..hahahah !

Kram !

Anonym sa...

Måste så klart lägga mig i igen, fast jag inget begriper i ämnet. Är lindrigt sagt skiträdd för dylika djur och anser att det behövs både taggtråd och en rejäl granskog mellan mig och kreaturet för att jag ska känna mig säker. Tur då att det var du som fick en sån lyxig present. Hade det varit jag hade jag omedelbart dragit till skogs och hållit mig borta tills kursen var över.

Pixi sa...

ja vilken bra o rolig present ,Vad kul att du gillade det !! kram kram =)

Fröken Elsa sa...

Rolig födesedagspresent! :D Kan tänka mig att det var både kul och jobbigt.

Hoppas att du får en skön helg och att du hittar din pysselinspiration igen.

Kram M

metamorphosis sa...

Tantlektion, vilket upplägg! :-)

Westernridning skulle jag vilja testa. Gillar det som delas med Natural Horsemanship, hur yttepyttesmå hjälper är allt som ska behövas... faschinerande!