onsdag 2 december 2009

Minusgrader och hemlisar

Mitt första hemlispaket kom idag, är det inte ljuvligt så säg, jag har klappat nystan hela förmiddagen och drömt om vad det ska bli, efter jul alltså...
Sen njöt jag av att frosten bet i tårna och kinderna blev röda. Vad jag längtat efter dessa minusgrader. Det här är min käresta med sin käresta, Madicken av rasen ardenner som ordnar hem all ved åt oss från skogen.

11 kommentarer:

svartanova sa...

Å, så roligt att du också fått paket!:)

Och Madicken, vilket underbart namn på en så vacker, trogen häst. :)

Ha en skön torsdag!

Rosenvante sa...

En sådan arbetskamrat skulle man ha. Du är lyckligt lottad du som har sådana på din gård.
Fint garn du fick, jag gillar alpacan, den är så skön att sticka i.

Monica Hansen sa...

Vacker häst:)

Pixi sa...

Visst e det mysigt med paket,fick ett igår fast från tradera,så gottigt så!! Jag ska fixa mitt paket nästa vecka till min hemlis,kul!! Ohh så mysigt ni har det att ni hämtar ved på gammeldags sätt!!kram kram=)

hoppetossa sa...

Klappa nystan tycker jag låter som en underbar sysselsättning. Speciellt denna kulna årstid. Allt gott. Fru Inez

Mia sa...

Oh! så underbart alpacka-garn är juvligt att sticka i! Vilka mysiga färger. Det ser ut som vi får hitta en dag efter nyår... Vi skulle kunna ta en hel helg igen då!

Pysselkiisen sa...

Vill tipsa dig om en tävling jag har på min blogg nu i samarbete med webaffären By hands. Gå in o kika på länken:

http://pysselkiisen.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-pysselkiisen.html

miaring sa...

Fantastiskt, både garnet och vädret. Det är faktiskt lite skönt med kyla nu efter allt regn, regn, regn... Vilken lycka att ha en sådan fin "traktor"
kram Mia

Helene sa...

Vilket härligt paket - själv håller jag på med de sista förbeedelsena för att skicka iväg till min hemlis. Försöker komma på någar lagom svåra ledtråda - utan att vara föör uppenbar...

Visst är det sååå kul att gå på stickträffar - själv åker jag gärna in till Linköping och sitter på Waynes ett bra tag och sticka emellanåt :-)

//Helene

Ninni sa...

Vilken härlig bild! Det ser ut som ni lever i en idyllisk (stavning?) miljö :)

Härligt med ett paket! Fint gott och väldigt gott godis. Alldeles för gott!

Mina tänkta presenter och julklappar nu för december ligger på en hög och blir aldrig klara. Så om någon får någon handarbetad julklapp i år så blir jag överraskad. Tyckte jag började i tid men det är väl fråga om inspiration nu också kanske. Hoppas det går bättre för dig. Du lägger upp så fina saker här!

Kram kram

Jullan sa...

Vad härligt det ser ut!!!

Kul med lite nytt garn, det kan ju behövas emellanåt. Håller just nu på att sticka fingervantar av alpaca garn, de blir väldigt mjuka o goa.

Kram Juliane