fredag 11 december 2009

Revolution och Lovvika

Jag har kommit på att det är ganska kul att sticka lovvika vantar, och fort går det passar ju bra till julklappstillverkningen men nu ska ni få höra om tidernas grej..

En sån liten söt rundsticka men så ljuvligt underbar att sticka raggsockor på. Marias garn har på prov fraktat hem ett gäng och jag var inte svårövertalad till köp. Serviceinriktad och trevlig som hon är skickade hon mig en sticka utan problem. Den är bara 23 cm lång och stickorna är olika långa för att det hela ska löpa bra och det gör det, WOW säger jag bara, det är bara att ta farväl av skramlande strumpstickor. Nu ska jag skålla mjöl, återkommer med resultatet, Må gott

6 kommentarer:

Mia sa...

De där ser såå söta ut! Kan man sticka raggsockor på rundstickor? Låter spännande! Nu far jag iväg till Tättö på julbord, hör av mej för betyg senare. Kram

Rosenvante sa...

Vilka små stickor. Kul med utveckling som förenklar. Sen är det så skönt med serviceinriktad personal.

Ida sa...

Åh vad häftigt! Då slipper man ju allt det jag hatar med att sticka strumpor och vantar: Stickor som hakar i strumpan och den där randen där det syns att ett stickhörn har legat.

Mia stickar sa...

Ser spännande ut, väntar på omdöme!

Eva sa...

sickna söta stickor,sådana kan man ju köpa bara för den sakens skull.......ler!
Har aldrig stickat sockar på rundsticka,men sett att flera gör det .

Ha en bra Lucia dag,när jag hade kvar Hästarna var vi alltid ut o lussase med dom,saknar det faktiskt.

Drick mycke glögg !

Kerstin sa...

Äntligen lite förnyelse på stickfronten.Blir lite sugen att pröva. Vilka snygga vantar du har stickat.Vantar har jag aldrig stickat kanske man skulle pröva.Ha en skön Lucia..