onsdag 20 januari 2010

Lovvikamanisk

Tänk att man alltid faller tillbaka, Det finns ju faktiskt annat att sticka. Två mobilfodral som ska iväg till Gotland har det blivit. Fick massor av frågor när jag hade utlottningen om man inte kunde beställa dom. Så kul att folk vill ha dom.
Sen var jag ju tvungen att tänka lite på andra sonen också, samvetet gnager fortfarande och kalla om fötterna var de visst också. Lovvikasockor kanske?

15 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Visst är det kul när man har flyt:)

Ninni sa...

Vad effektiv du är!! Jag gör en sko, en tigertossa och sen stannar det av. Jag gillar att sitta å leta nya mönster och testa men det blir aldrig klart. Jag borde börja sticka/virka mössor eller halsdukar så man bara behöver göra en hihi. Snällt att sonen fick sig ett par vantar. Min sambo väntar fortfarande på ett par raggsockar. En är klar...hihihi

Astrid sa...

Klart folk vill ha, fina är dom.
Kul grej med mobilvantar. Går ju också att variera med fantasi. Idéerna trängs bland hjärncellerna på mig. Hjälp, när ska man hinna...

Matilda G sa...

Vad fina! Tänk att du hinner.:)Har en award till dig på bloggen.:)

TruckerElin sa...

Lovikkasockor suktar jag efter också.. Jarbo.se har mönster och jag försökte för många år sedan.., blev som vanligt bara en.. :)

Mia sa...

Tack, det går bara bra med sjalen. Tackar som frågar.
Kanske ka du vara med, vi hjälper ju varandra. Om du vill, låt mig veta så mailar jag mönstret. Du är mer än välkommen i vårt gäng. Nästa sjal blir virkad.

Rosenvante sa...

Så kul att du fått beställning från min ö. Inte svårt att förstå att du får beställningar för de är så söta. Sonens vantar ser sköna ut också, tur du fick till ett par till slut så han slipper gå och frysa.

Anna sa...

Tack än en gång för de fina vantarna! Tack för att du tog dig tid! Är verkligen supernöjd! Pengar finns på ditt konto nu

Anonym sa...

Kul att du blev glad :)/Knittermarie

Eva sa...

så var det där med,skomakarens barn....ler!

nåja ! du har nått att hämta hos mej!

Matilda G sa...

Kan tänka mig att det var skönt.:)Ska snart ut och rida men måste laga staketet på ett ställe först och leta fram pannlampa.^^

Signe sa...

Vad läckra de svarta vantarna var. Ser ut som lakrits...

m sa...

De är så otroligt fina, dina mobilvantar!

Alla kan sy sa...

Jag förstår att du fått att göra, efter mobilvanteutlottningen. Vantarna är ju hur fina som helst! Fast jag har stickat min egna :)

Kika in på min blogg, du har fått en award :)

skapa och inreda sa...

Ser att du också gillar lovikkavantar! Härliga vantar du gör:)
Annika