torsdag 28 januari 2010

Vintertur med vantar

Det är något alldeles speciellt att rida på vintern, Landskapet, ljuset och det knarrande ljudet under hovarna. Det biter i tårna och i kinderna och ångar från hästen, då sitter man och bara njuter och känner batterierna fylls på.
Så här blev det nya garnet, har stickat mamma, pappa och barn ser det ut som, bilden blev tråkig men har stickat en lovvikamodell givetvis. Det här garnet kommer jag säkert handla mer av. Nu ska vi fortsätta skotta, snön har vräkt ner i 2 dygn nu, Må gott

13 kommentarer:

Jullan sa...

Så härligt det ser ut! Någon gång ska jag lära mig att rida. Min dotter går på ridskola och det gör mig ju inte mindre sugen...

Fina vantar oxå!!:)
//Juliane

Marianne sa...

Håller med, det är helt underbart att rida nu på vintern med knarrandet under hovarna och rimfrost på hela hästen när man är tillbaka.

Rosenvante sa...

Jag kan riktigt känna känslan när jag ser bilden. oj så sugen man blir.
Så roligt mönstrade de blev av garnet. Lyckat garnköp.
Snön har vräkt ner här också och vet du vad? Plogen har kört här 2 gånger idag, kors i taket.

Cecilia sa...

Har aldrig suttit på en häst (utom en av trä i Mora när jag var pytteliten!) men det ser läckert ut! Det kanske inte är försent? Såg ett tiotal lite äldre damer på små fina hästar i somras och det verkade lite som någon form av kurs.

Smycka sa...

Tänker tillbaka när jag red själv och minns att jag tyckte det var jätteskönt att rida ut när det var snö! *ler vid minnet* Vantarna ser jättefina ut! Kram kram =o)

Astrid sa...

Här har vi haft hästar. Inte fixar jag att rida för det inte. Dottern har försökt instruera men jag har farit i backen eller bara åkt med på hästryggen. Gillar inte känslan av att inte ha kontroll, liksom.
Jag tycker DU är duktig =)

Fröken Elsa sa...

Kan tänka mig att det är härligt med en ridtur i ett vackert vinterlandskap.

Man kan alltid kringgå ett köpstopp ;) Lätt som en plätt bakar man egna smarriga semlor! :)

Mia sa...

Tyck lite synd om mej som fart runt överallt på småvägar som inte sett någon plogbil på ett tag och vi ska inte prata om hemma hos folk. Kram

Margita sa...

Ja utan krycka skulle det vara myyyyycket mysigt nu får jag vänta på att min son kommer och skottar loss mig. Det gäller att lägga upp ett vinterförråd.

Mia stickar sa...

JAg fotar från bilen ibland men så mycke läckrare att få fota från hästvagnen! JAg riktigt hör hur snön knarrar under hovarna!

svartanova sa...

Vilken underbar vinterbild! Så fint Moses springer före. ♥
I helgen hoppas jag kunna göra färdigt den lilla mobilvanten. Mamma har stickat, jag ska försöka brodera och virka en fläta. :)

Hoppas att du får en fin helg!

Kram, A

Eva sa...

Vantarna lär du behöva om du kommer hit å kör skoter,Jättefina !
Allt gick bra i dag.men är Trött som ett a-

Natti!

IA Nyckelpiga sa...

Tänk vad mycket snö ni har i ár. Vi har bara en massa vatten och grátt. Jag gillar inte kylan men den vita snön lyser upp, det gör inte det grá regnet.