onsdag 17 mars 2010

Urladdad laddning

Nu jävlar, nu ska det förbanne mig fungera, jag var laddad till max. Inget och jag menar verkligen inget kunde stoppa mig nu. Mantrat var.. jag är tjock och fet, drömmer om en kropp som atlet., smal och smäcker och i bikini läcker...tjoho beach 2010, här är jag.
Dag 1, skakade intensivt shakern och drack inför familjen med minen, äsch det här var väl inget.. smakar helt ok, nu kommer det fungera.
Dag2, en eurorisk känsla inbillar jag mig, dagen fungerar, vinglar visserligen lite när jag hoppar av hästen men det var säkert halt på backen.
Dag 3, skakar väl inte lika intensivt men skakar i alla fall på shakern, funderar på om man kan blanda pulvret med något annat för att förbättra smaken, inte för det smakar illa näähä.
Dag 4, Visst måste jag ha gått ner nu, visst sitter byxorna löst..Huvudvärk, nähä jag har nog sovit illa. Yr.. nej då jag ska bli smal nu. Jag bakar energiskt bullar och kakor och lagar mat åt familjen som en manisk...bantare. Njuter av att se dem äta. På kvällen hetsäter jag gurka i kylskåpet när ingen ser.
Dag 5, Fy fan vad illa skiten smakar, nu kan jag inte hålla mig från vågen längre. Med segerviss min, övertygad om min belöning kliver jag upp på digitalvågen, håller andan och ser.....
jag har för helvete gått upp 2kg!!!! Depressionen kom med posten.
Dag 6, Jag ska banne mig inte ge upp, nähä. Skakar den förbannade shakern inför familjen till middagen, sätter mig segervisst vid bordet. Jag ska inte ge upp, förkunnar jag starkt. Äkta mannen som tycker mitt humör har påverkats av matbristen försöker försynt säga att du kanske kan byta ut några mål. Nähä, öppnar shakern för att inta min smakrika middag, för den till munnen, tar en djup klunk och kräks rakt över bordet................
mitt nya mantra...det är gulligt att vara mullig.

25 kommentarer:

jenjenwig sa...

Vill du ha info från något som jag tycker ha funkat för mig o som bygger på krav odlade och svenska produkter? Jag kan skicka dig info om det utan kostnad... Om du vill, inget köptvång eller något sådant alls.

Anonym sa...

1. skit i allt vad dieter heter.2. Ät bara kalorier som är värda det. Tex är inte hela kakan lika god som den första tuggan. 3. Ha inte godsaker hemma. Det behöver inte resten av familjen heller. Ingen mår bra av socker, bara av bra mat. 4. Rör på dig på kul sätt! Sätt hästen i fart inför "hage 2010", rid lätt långa sträckor, storstäda stallet, bär halmbalar mm. 5. Utmana hunden på långpromenader. 6. Börja varje lunch med en liten sallad, tex kål- och morotspizzasallad. 7. Om du absolut vill, lägg till "vanlig" träning. Men kom ihåg att man kan inte göra allt i världen samtidigt.

Om jag lever som jag lär? Jag försöker. Och jag mår ganska bra! Kram A

mosteringalisa sa...

Ha,ha det var hög igenkänningssfaktor på den.Tycker inte det funkar med nutrilett och sånt tjafs,det enda som funkar är att äta mindre och röra sig mer,(tyvärr).

Mia stickar sa...

Jag är född smal och har aldrig bantat och tror inte jag skulle ha karaktär till det heller så jag har inga råd att ge. Men jag tor att du är en go och rar och vacker människa hur mycke eller hur lite du än väger! Kramar till dig!

Dabelin sa...

Aj aj aj... Inte riktigt det resultatet du ville ha... Men jag förstår precis! Får fortfarande rysningar av bara lukten...
Jag lovar att säga till när jag hittar universalmetoden... ;-D

Rosenvante sa...

Jag tillhör också de som är född smal och alltid varit smal och kan äta precis vad som helst.
Har däremot en dotter som är krafig. Hon gick ner 30 kg på att börja jobba på ett demensboende, där går hon hela dagarna och hon går till och från jobb, däremot ingen förändring på mat eller nått.
Men ärligt, är inte livet för kort att hålla på med sådant skit. Du är bra som du är, pränt in det och njut av livet i stället. Tror inte det spelar nån roll hur vi ser ut för ingen eller kanske ett fåtal kan väl vara som de ideal som vi visar hela tiden.
Kram

Veronica Tingvall sa...

Uch jag tror verkligen inte på sånadär shaker men jag har faktiskt gått med i viktväktarna online och jag tycker att det fungerar så himla bra. Jag har gått ner 2,5 kilo på lite mindre än 2 veckor och jag får äta en massa gott. Jag älskar verkligen det där att man får äta allt men i olika mängder. Förrut har jag kört gi men jag behöver verkligen få äta bröd och pasta eftersom det är mina favoriter.

Jag rekomenderar verkligen viktväktarna online, det är superenkelt att lägga in egna recept också så räknar den automatiskt ut hur många points det är.

Men huvudsaken är ju att man mår bra själv och då spelar vikten egentligen inte roll om man inte mår dåligt av det som till exempel jag gör. Du får gärna maila mig om du vill fråga nåt eller prata lite mer om sånt här det är mitt favvo ämne för tillfället, haha! KRAM och kom ihåg att du är bra som du är!

Anette sa...

Hahahaha..... Det går inte att banta med Nutrilett,isf får man bara dricka det restan av livet, för så fort man börjar äta vanligt igen går man upp i raketfart. Jag tror nog att både du och familjen mår bättre om du inte håller på och plågar dej själv. När det blir barmark och värme igen kan du ju röra mer på dej. Även jag "inbillar" mej att jag blir smalare när jag är ute mer med rullstolen i solen;) //anette

Ginas stickverkstad sa...

Ät Gi mat och gå långa promenader så kommer det att funka.
Kram Gina

Sofia-Sobeide sa...

Hahha :D... Usch och fy jag skulle aldrig dricka sådan där. man går väl upp allt tillbaks + lite till då man slutar.

Har inga fina tips bara att det gäller att hitta en metod som man kan leva med. Det tror jag funkar bäst.

skogsmommo sa...

*fnissar* låter väldigt bekant på något vis... Har inga tips och råd att komma med, för visst är det väl så att i teorin så VET vi precis hur vi ska göra för att gå ner i vikt. Men teori o praktik är ju två olika saker.

Kram på dig!

Ozas Pysselverkstad sa...

Jag tycket ditt nya motto är jättebra ! DU är bra dom du är !!

Johanna sa...

haha du skriver verkligen bra!!! motionera istället och ät vanlig mat men hoppa över godiset, det måste iallafall vara bättre än det där skiten!

Cecilia sa...

Jag tycker att du var enormt tapper som höll ut så länge med Nutrilett, det verkligen äckligt!

Du är säkert fin och älskad precis som du är, egentligen. Om du vill göra något för din hälsas skull så tror jag på de långsamma, tråkiga och enkla metoderna; mindre portioner av allt och inget alls av vissa saker.

Monica Hansen sa...

Nääeee... jag försökte med allevo pulver innan jag började med LCHF, och det var inte kul och inte gick jag ner heller..

Ägg & Bacon?

Mia sa...

Ajaj, det där blev inte så bra. Jag tror att vi får vara lite mulliga, min doktor sa ju att det var bra att vara lite mullig! Man lever bara en gång, njut av det.Kramar

Samtal från min trädgård sa...

Samma problem här, men har inte provat Nutrilett. För ca 10 år sedan provade jag Viktväktarna och gick ner över 20 kg. Vet egentligen inte vad som funkade bäst, maten eller motionen som man lyckades klämma in. Såklart höll jag inte detta minus, men jag ska ta tag i det vilken dag eller vilket år som helst.........Har dock bestämt att jag ska börja cykla så fort snön och isen är borta, får se om det hjälper. Förnuftsmässigt säger min hjärna mig att det är simpel matematik mer ut än in, men det är så svårt.......!

Anonym sa...

Söt du är....helt enkelt BÄST och ingen protest... :) Love you my sister
KRAM ch

kristina sa...

Jag äter mig smal enligt devisen i boken "Ät rätt, bränn fett". 3 kg på 3,5 veckor!

Anonym sa...

Jag rekommenderar att du läser denna blogg www.lifezon.se Det funkade bra på mig.

Surtanten sa...

Jag gillar ditt nya motto!
Visserligen är detta råd lite för tidigt för dig, men jag har hört (av en gynekolog) att lite lätt övervikt är bra för kvinnor då dom kommer in i klimakteriet. Det minskar klimakteriebesvären eftersom fettet på något sätt kompenserar för hormonminskningarna. En lätt övervikt belastar även skelettet mer och minskar risken för benskörhet.
Därför säger jag numera, om min viktuppgång kommer på tal, "Jag förbereder mig för klimakteriet".

Eva sa...

Jag tycker ditt nya mantra låter bra!
jag e född smal,men gick upp i vikt vid 35....
skit i Nutrilett det finns annat.
Kram!

Soili sa...

Nutrilett får tummen ner.....av mej också.
Jag har växlat in på spår LCHF.Goda recept,man blir mätt.Blev inspirerad av Monica-Stickebloggen.Håller med Surtanten,lite övervikt skadar inte.
Kram på dej.Härligt gäng med tofflor har du fått ihop.

Medea sa...

Lchf eller GI är säkert bättre. Och röra på sig förstås men det är svårt att slita sig ur stickfåtöljen. =)
Lycka till med hur du än gör.

Froding sa...

Åhhh, vad jag känner igen mig.
Gillar mantrat; det är gulligt att vara mullig. Kan kontras med att "jag är inte tjock bara en meter för kort".....