fredag 6 november 2009

Jakten fortsätter

Gjorde ett test att virka en basker, tyckte garnet var underbart men resultatet tveksamt, misstänker denna basker får nog återfödas som något annat,
En socka kanske, fortsätter jakten på sockan med stort S eller vanten med V. Fyndade denna boken på Tradera och är riktigt nöjd med den. Blandade svårighetsgrader och mycket inspiration. Nu ska jag krypa i uniformen i helgen och under lite ledig tid måste jag försöka knåpa ihop en farsdagspresent. Önskemål finns på ett par helt vanliga raggsockar, SUCK!!

13 kommentarer:

Jullan sa...

Härligt med lite ny inspiration! Hoppas du hittar ett sockmönster du gillar, tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Jag har bara stickat helt vanliga sockar, men piffat till dem med roliga blommor och stickat i flerfärgade garner.
Hoppas du får en trevlig helg!

Rosenvante sa...

Jag har också den boken. Min vante som det gick troll i är den på sidan 30. Men jag ger inte upp, ska prova nästa uppslag sid 32 också, för den tycker jag är så fin.
Tycker det var en fin önska mannen önskade, betyder ju att han uppskattar ditt stickande och att du gör fina grejer.
Ha det bra nu på arbetshelgen.

Atti sa...

Hej Sunna! Vill på detta sätt tacka för garn och te-paketet som damp ner i min brevlåda i veckan. Teet är jättegott och ängeln har hittat sin plats. Garnet ligger och "gror", jag har inget projekt åt det just nu... Var hittar jag mera av det melerade? det var jaättevackert och precis åt mej. TACK!! /Astrid

Anonym sa...

Sticka raggisar var det länge sedan jag gjorde, kanske ska prova att sticka ett par.
Trevlig helg
Mia, snitsatstickat
tack för kommentaren för grytlapparna. De är rätt så söta på bild men så ser man inte heller alla ställen som jag sytt fel på, hahaha

Anonym sa...

Tycker baskern blev fin, jag skulle använda den! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med sockor, har gett upp stickning för längesen. Jag är en virkare! ;-)

EvaL8 sa...

Hej. Vantar med mönster i flera färger är mina favoriter sen tidigt 70-tal. Jag vet inte hur många par jag har stickat, men det är massor. Sockor har det inte blivit så många. Armen är lite bättre.

Eva sa...

Tackar ! jo jag försöker att tvinga i mej mat och dryck,men medisinen gör stt jag mår så j-a illa, huvva ligen! som vi säger i Jämtland!

Kram!

Mia sa...

JAg kan lova dej att hon fick vad hon tålde och lite till. Tyvärr jobbar jag på onsdag, bara ledig fredag nästa vecka. Kram

IA Nyckelpiga sa...

Det var väl inget fel pá den baskern!
Du är sá himla duktig pá att sticka, jag önskar att jag kunde det!

boboviking sa...

Helt vanliga sockor kan bli sååå tråkiga att sticka i längden! :) Kul att du gillade min julsocka. Baskern såg snygg ut!

Linda sa...

Oj! Jag glömde att ändra användarkonto! Det är jag, Linda, som har skrivit kommentaren ovan som är postad av boboviking (min sambos konto)... Sorry!

Johanna sa...

Ja det skulel jag verkligen kunna tänka mig, e det nån mer som åker?
kramen

Assishantverk sa...

HEj Sunna
Jag har den där boken jag också och jag gillar den jättemycket!!
Assi