lördag 14 november 2009

Otroligt men santVet ni, jag har brist på garn! Otroligt men sant. När jag planerade min stickdag med min stickvän konstaterade jag att det började skramla på hyllorna. Vilken tur jag har va!!!

Under rensningen hittade jag en påse med några nystan typ lovika som var för sig inte räckte till något skärskilt men så här blev det julsockar. Är ni på gång med julklapparna?

16 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

Men så fina de blev!!
Vi ska ha julklappsutlottning (alla får var sin att ge julklapp till) så jag vet inte än vem som jag får på min lott :) Så det återstår att se om det blir tillverkade julklappar i år eller inte...

ÄNGLASTINA sa...

Dom blev ju jättebra.Va bra att du har garnbrist och "måste" handla nytt. Jag har börjat på muddar till min syster och hennes dotter.

Rosenvante sa...

Vi gör som vid Virkaholic, drar varsitt namn och skickar önskelista till alla, för man vet ju inte vem som ska fixa sin klapp. Sen gör vi julklappsspel också. Insats klapp för 50 kr och så kastar vi träning och river vilt bland klapparna under tidsatt period. Det är det som vi tycker är allra roligast faktiskt.
Dina julstrumpor är jättesöta och juliga, så det var väl tur att det skramlade på hyllan i dubbel bemärklelse, för nu har du ju orsakt till att botanisera i garnaffären.

Kattis sa...

Vilken tur att du kan fylla på garnet hemma utan att behöva tänka om du har plats eller inte! :D

svartanova sa...

Oj vad fina!
Jag skulle gärna vilja tillverka julklappar i år, men tyvärr kommer nog inte tiden att räcka. Ha en riktigt skön lördag!

Ilkka sa...

Ja, ravelry är en bra källa till inspiration och det finns många gratismönster också! Och svårt är det inte heller.

Eva sa...

Jättefina julstrumpor !
Tänk att få fylla på garnlagret .mmmmm

Ha det riktigt kul nu i kväll med klämmdans...skratt!

pysselmamman sa...

Det är aldrig fel med lite raggisar :) De ser jättegoa ut! Kram

kristina sa...

Ja, jag är på gång med julklappar och har stickat strumpor i parti.

EvaL8 sa...

Hej! Jag är inte sjuk och jag stickar för fullt. Tycker att det inte funnits något att blogga om den senaste veckan. Trevligt att du undrar hur jag mår. Armen är bättre ibland och sämre ibland. Tack för omtanken!

Pixi sa...

vad heter du på ravelry då? ja e poccahontas69..förstår inte hur du hinner med allt ,förstår att det börjar sina !HAHA!!!Jo jag håller på så smått med klappar!! E du med i amigurumibytet?HAHA!!! Stor kram fr mej till dej !

Mia sa...

Jag fick samma känsla! Helt klart måste vi göra om det aldeles snart. Hörs av snart! Puss puss

Malin sa...

Sockarna ser ut att vara jättesköna! Tänk vad mycket fint det kan bli av lite restgarner. Lyckos dej att få köpa nytt garn!

Ninni sa...

Underbara sockar och färger! Hur hinner du allt? Du måste sticka hur fort som helst. Idag har jag semester men handarbete får stå undan för lite annat. Ska försöka hinna baka lussekatter och städa undan eftersom det fick stå undan i helgen :) Hoppas du haft en bra helg. Kram kram

Virkhörnan sa...

De är fina sockorna! Bra jobbat! Tack för din kommentar på min blogg!

Pom A sa...

Härliga sockor!!